• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

PROWORK

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• PROWORK

• PROWORK
  • Re: PROWORK

89dzoana89 > 19-04-2009, 18:48

Marta to moze chociaz jakos nam przybliz profil tej rodzinki zebysmy sie jej wystrzegali

A ile bylas w USA wogole?

Mam nadzieje ze nie bedziesz musiala czekac te 2 lata zeby tam wrocic;/

Marta85 > 19-04-2009, 19:36

ta rodzinka zostala wydalona z programu,wiec nie martwcie sie..

a bylam od 23 marca do wczoraj z tymze po 4 dniach pobytu u tej cholrenej rodziny przenioslam sie do domu mojej area director.napisalam do agencji ile musze czekac,oby to nie byly 2 lata:/

dominikan@ > 19-04-2009, 19:44

Marta a gdzie w koncu było to szkolenie w NY czy NJ???

Ceikawe czy znów będziesz musiała płacić agencji za znalezienie rodziny?

kamysia > 19-04-2009, 19:56

.

dominikan@ > 19-04-2009, 19:58

Kamysia dokładnie tak samo. Nie dostałas umowy???

bunia_90210 > 19-04-2009, 21:24

[quote name="dominikan@"]Bunia a kiedy planujesz wyjazd??

Johnson załatwianie au pairki/rodziny przez agencje ma wiele minusów zarówno dla nas jak i dla rodzin (min wysokie koszty) ale ma też ogrom plusów z których niekiedy nawet nie zdajemy sobie sprawy![/quote]

Ja wybieram się tak mniej więcej na początku sierpnia najpóźniej chcę na końcu

kamysia > 19-04-2009, 21:42

.

dominikan@ > 19-04-2009, 21:44

Są w pkt 10 i 11. A w wersji polskiej tez dostałaś??

bunia_90210 > 19-04-2009, 21:49

agulka jak dla mnie tania siła robocza za taką przygodę ...opłaca się...Samej nie było by mi tak łatwo wyjechać i za tak małe pieniądze jeść przez rok i mieć gdzie mieszkać :p

Ale przesada...Od tego momentu przygotowuję się na wszystko ....Z jakiej racji dopiero za 2 lata będzie mogła wrócić...przeciez nie przekroczyła prawa ani nic nie zrobiła...Nie jestem w szoku 8O I tez nie powinno się płacić jakichkolwiek kosztów za poszukiwanie rodziny... To ich wina,że nie sprawdzili dokładnie rodziny.Tak jak mowil ktoś wcześniej out z programu jeśli nnie spełniają warunków.Czasem można zawieźć się na ludziach bardziej niż myślimy

Marta85 > 19-04-2009, 22:01

hmm, wiecie te rodziny wcale tak dokladnie nie sa sprawdzane,dla agencji najwazniejsze jest ze placa im kase.

szkolenie jest w NJ w sheratonie jesli jedziesz z aupaircare..napisalam maila do 2 innych agencji z pytaniem co moge zrobic w mojej sytuacji bo baaardzo bym chciala wrocic do usa..
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia