-
-
Re: MoNiA (wampirek).MOJA HISTORIA.
Ninka Jones > 11-11-2007, 21:51
JASNE!
Boże aż mi ciarki przechodz? na my?l o zobaczeniu Danncia na żywo
a ja lubie tę pierwsz?.
The heart never lies usłyszałam pod koniec pobytu w UK, Monice troche naprodukowałam o tej piosence i o chłopakach jak słuchałam jej po raz pierwszy, Monia pamiętasz? Lubie j? nadal, ale przejadła mi się już trochę, bo oni ci?gle promuj? teraz ten singiel.
a The way you make me feel... zakochałam się w głosie Dana tam... a usłyszałam w Krakowie 1 listopada. i jak ostatnio miałam ciężk? noc to wła?nie na tej nucie miałam atak płaczu, a wła?nie te na których takie ataki mnie dopadaj? s? moimi ulubionymije?li chodzi o McFly to i tak wygrywa Too Close For Comfort. to mnie po prostu zwala z nóg, za każdym razem płaczę nad innym wersem, ostatnio nad
Was I invading in on your secrets?
Was I too close for comfort,
You're pushing me out, when I wanted in? -
WAMPIREK > 11-11-2007, 21:59
Zwala ,zwala...
niezłe rytmy, niezłe głosy...
Ja co prawda jeszcze nie płaczę w poduszkę przy ich słuchaniu ,ale co będzie później,przy Nince....az stach pomyslec -
Ninka Jones > 11-11-2007, 22:00
to nie jest tak że przy nich.
po prostu jak co? mnie dobije, to potem w ich piosenkach szukam sensu. bo mnie płacz oczyszcza, nie rozkłada zupełnie na łopatki. -
idril > 11-11-2007, 23:32
Wampirku Ty sie jeszcze pytasz. jasne ze tak!
a tak powazniej mowiac to ogolnie cos we mnie siedzi i nie moge sie doczekac wyjazdu z Polski. jestem okropna ale mam dosc srodowiska w ktorym teraz musze zyc. moglabym krzyczec - nie wiem co sie dzieje ale tak jest juz nie od dzis. -
WAMPIREK > 12-11-2007, 1:18
Idril(wybacz,ale jak masz na imię ? :oops: )
Ja Ciebie rozumiem.Ja w sumie czuję się pomiędzy młotem a kowadłem.
Z jednej strony nie chcę wyjeżdżać z Polski.Bo to jest mój kraj itd. I chciałabym tutaj się rozwijać, żyć.
Ale z drugiej strony,jak sobie pomy?lę...że po studiach będę zarabiać ok 1000-2000 zł i nigdy nie bede mogla sobie pozwolic na kupno mieszkania,to chce uciekac z tego kraju jak najszybciej.
Natomiast wiem,ze nie wyobrazm sobie starosci w innym kraju niz Polska.
Przez całe życie mogę się tułać po ?wiecie,ale na staro?ć- POLSKA -
Ninka Jones > 12-11-2007, 1:30
a ja jestem rozdarta.
z jednej strony chcę tak jak planuję zrobić, jeden kierunek tu w PL a drugi w UK. ale jak sobie pomy?lę, jakbym w przyszłym roku żyła koncertami... od McFly po The Hoosiers przez Kate Nash i innych cudownych wykonawców to płakać mi się chce, bo tam to wszystko kosztuje grosze... w porównaniu z tym co mamy w PL. ale cóż trzeba się przemęczyć
w razie co mam na razie moje kochane płytki DVD z koncertami, a Dannyego i tak znajdęmuszę go dotkn?ć! to mój cel w życiu jak na razie (joke ) -
Ninka Jones > 12-11-2007, 1:36
Monia, idril to jest Julka moja Kochana
ciesze się naprawdę że wróciła?
wogóle wiecie co my?le?
że forum znów odżyło kiedy tego najbardziej potrzebowałam :mrgreen:
a ten tydzień był koszmarem... -
WAMPIREK > 12-11-2007, 1:42
I hate Mondays :/ Ale cóż....
Mam nadzieję,że nadchodz?cy tydzień będzie lepszy
Dobranoc :* -