• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

British dream ^ ^

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• British dream ^ ^

• British dream ^ ^
  • Re: British dream ^ ^

Grizzly > 06-11-2007, 22:10

Haha.. Dżoan ale czekaj czekaj.. to na Boże Narodzenie masz ten lot, czy ten na Wielkanoc jest z przesiadk??

ja caly czas tymi samymi, Alitalia, czy co? takiego..

Normalnie do PL sie leci 2,5h a je będe leciec 7..

Migotka > 06-11-2007, 22:41

Tyyy.. Ja nie wiem co im odpier.ala.. bo w sumie, co im to robi.. ale wiesz jaki stary jest.. on wie, jak zwykle wszystko najlepiej.. i oczywiscie zawsze ma racje :/

Yoanna > 07-11-2007, 13:27

nie no, oczywiscie ze na boze narodzenie z przesiadka. na wielkanoc mam elegancki lot bez przesiadek i to za mniej niz autokar ;P

Yoanna > 07-11-2007, 13:27

alitalie tez patrzylam ale drogo mieli ;P

Grizzly > 09-11-2007, 20:07

Hej hej

Trzy tygodnie niespodziwanych wakacji w Polsce zleciały jak hm.. z bata strzelił czas znów wyjechać z domu do obcego kraju, a może wrócić do Anglii, która w pewnym sensie stała się już domem?

Pytanie troche w stylu co było pierwsze, jajko czy kura, ale nurtuje mnie od pewnego czasu..

Może gdyby to wszystko sie tak nie ułożyło, cieszyłabym się bardzej a tak pojade z mał? torb?, bo przecież wszystko zostało tam.. odbiore od exhostów, kiedy?

Z trish wymieniamy półsłówkowe maile dot. odbioru moich rzeczy, ona najchętniej by to sama spakowała, i pewnie jeszcze za drzwi wystawiła tak, abym nie musiała wchodzic do ich domu, i niedaj Boże sie z dziećmi zobaczyć o_O

Nie moge tego zrozumieć, chyba nawet najgorszej au pair która by im dom okradła sie w taki sposób nie powinno traktować :?

Ale pewnie i tak sie Wam już moich smentów nie chce czytać, więc na dzisiaj to tyle ; P

Pozatym przygotowania id? pełn? par?, zart

Nawet sie jeszcze nie spakowałam, w sumie dużo nie mam

Wyjazd 4:40 rano, ok 30h w autobusie, bedzie zabawnie

Będę musiała dojechać z Victorii fo Maidenhead sama, a z tamtejszej stacji odbierze mnie nowa hostka.

Jak nie dam znać że żyje do niedzieli/ poniedziałku dzwońcie na policje

;>

WAMPIREK > 09-11-2007, 20:31

Agatko trzymam kciuki by teraz się udało.

A exhostami się nie przejmuj. Póki co może boleć ,bo Ty się starała? ,dawała? serce,a oni Ciebie tak potraktowali...sk?d? to znam.

Ale później zostaj? tylko miłe wspomnienia i tego Tobie życzę

Dzielna, ?liczna i m?dra z Ciebie dziewczyna...dasz sobie radę :*

Ninka Jones > 09-11-2007, 22:37

Na pewno się ułoży!

MUSI!

(-:MARZENA:-) > 09-11-2007, 23:50

dopiero dzis przebrnelam przez ta cala historie...w glowie sie to nie miesci... :roll:

wydaje mi sie ze to hostka zachowala sie jak 5 letnie dziecko...chociaz z drugiej strony w jej racjach pewnie tez bylo duzo prawdy....wiem co to wykorzystywanie przez hostow jesli chodzi o sprzatanie- doswiadczylam tego mocno z Leslie i chociaz staralam sie jak moglam czesto miala jakies nieuzasadnione ale...i prawda jest to ze hosci chyba liczyc nie umia jesli chodzi o godziny...SZCZERZE WSPOLCZUJE...takich spraw sie mailem nie zalatwia, powinna z Toba porozmawiac twarza w twarz po Twoim powrocie!

jest tylko jedna rzecz ktora mi sie w Twoim zachowaniu nie podoba...ze w swoim liscie 'zdradzilas' troche ich byla au pair- tak sie nie robi! jesli dziewczyna juz szczerze powiedziala Ci co sie jej w tej rodzinie nie podobalo powinnas to zostawic dla siebie a nie robic z tych informacji argumentu na swoja obrone...pewnie znowu ktos na mnie najedzie za to ze krytykuje-taki juz mam wredny charakter nic na to nie poradze...jakbym sie dowiedziala ze ktorakolwiek z moich nastepczyni, ktorej powierzylam rozne informacjie na temat moich doswiadczen z rodzina opowiedziala hostom o tym mialabym do niej nieopisany zal...->napisalas ze dziewczyna wrocila do nich...na pewno w oczach hostki stracila na zaufaniu i w dalszej pracy z pewnoscia jej to nie ulatwi...to taka przestroga na przyszlosc

mam nadzieje ze tym razem Ci sie poszczesci! good luck!

Ninka Jones > 10-11-2007, 1:31

ale to chyba nie ta sama do nich wróciła, co j? Agata "wkopała"

Grizzly > 10-11-2007, 5:13

hola hola..

To nie ta operka, o której myslalam ze do nich wróci (jednak ponoc nie wrócila) i nie ma zadnego 'wkopywania' o_O ona to sama im powiedziala jako powód jej rezygnacji, wiec nie rób z tego powodu halo ....
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia