• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2014

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2014

• Au Pair 2014
  • Re: Au Pair 2014

Divertissante > 26-02-2014, 23:32

PPS. Wyślij list na priv. Nie jestem specem, sama miałam problemy ze swoim listem.. ale może rzuci mi się w oko coś, co możesz dodać

AuPair_Domi > 27-02-2014, 1:41

PPS2. Zapomniałam dodać, że też z chęcią przeczytam dla mnie Host Family Letter to była najfajniejsza rzecz,bo uwielbiam pisać po ang. ^^

Divertissante > 27-02-2014, 20:58

Pisać po ang - spoko Ale.. opowiadać o sobie, po raz kolejny pisać o doświadczeniu i hobby... robi się nudne po tworzeniu filmiku, składaniu referencji i tworzeniu profilu

AuPair_Domi > 27-02-2014, 21:11

Ale w liście jakoś tak może nas ponieść wena odpowiedzi w aplikacji są takie jakby bezosobowe,a jak już się list pisze,to tak jakby do konkretnego odbiorcy chyba,że sobie wmawiałam, żeby przejść przez tą aplikacje jak najszybciej xd

Divertissante > 27-02-2014, 22:50

Nie ! Masz sporo racji Jednak wolałabym już napisać jakiś essay nie o sobie a na jakiś inny temat hahah

AuPair_Domi > 27-02-2014, 22:52

Niedługo będziesz 24 na dobę gadać po angielsku, więc Ci się odechce pisać nawet i takich esejów na inne tematy ;D haha

Divertissante > 27-02-2014, 23:43

Może... chociaż ja bardzo lubie pisać po ang, nawet z kims na chacie czy meile wole to niz gadac! hahahaha 

basia21trn > 28-02-2014, 0:14

...wczoraj uciekł mi internet i dopiero teraz zasiadłam do laptopa ;P Dziewczyny, wielkieeeee dzięki za chęć udzielenia pomocy, zaraz wyślę Wam moje marne wypociny na priv.

Domi, faktycznie CC najdrożej, ale jakoś hm... podjarałam się po tym spotkaniu organizacyjnym i tak jakoś zaczęłam uzupełniać tę aplikację. Ogólnie no to 1900 PLN koszt programu i 1900 PLN to nieszczęsne ubezpieczenie. Jednak po wszelkich dziwnch upustach etc to opłata programowa to 1300 zł (program Ambasador (-400 zł) + jeśli w ciągu dwóch tygodni od spotkania uzupełnie aplikację to - 200zł dodatkowo)... na razie nie ma się co cieszyć..może nie wydam tej kasy, bo żadna rodzina mnie nie będzie chciała

AuPair_Domi > 28-02-2014, 0:22

Ja też zajarałam się na spotkaniu z CC ( bo też z nimi zaczynałam ), ale ostatecznie przeszłam do Proworku. Płacę tylko 800 zł całej opłaty aplikacyjnej ( ubezpieczenie w cenie) ;D

szokomokotoko > 28-02-2014, 14:21

basia21trn napisał(a):...wczoraj uciekł mi internet i dopiero teraz zasiadłam do laptopa ;P Dziewczyny, wielkieeeee dzięki za chęć udzielenia pomocy, zaraz wyślę Wam moje marne wypociny na priv.

Domi, faktycznie CC najdrożej, ale jakoś hm... podjarałam się po tym spotkaniu organizacyjnym i tak jakoś zaczęłam uzupełniać tę aplikację. Ogólnie no to 1900 PLN koszt programu i 1900 PLN to nieszczęsne ubezpieczenie. Jednak po wszelkich dziwnch upustach etc to opłata programowa to 1300 zł (program Ambasador (-400 zł) + jeśli w ciągu dwóch tygodni od spotkania uzupełnie aplikację to - 200zł dodatkowo)... na razie nie ma się co cieszyć..może nie wydam tej kasy, bo żadna rodzina mnie nie będzie chciała
    to nie lepiej wybrać APiA? moim zdaniem bardziej się opłaca, więcej rodzinek na profilu, a mniej hajsu zabulisz. 
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia