• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

paulaw > 01-02-2013, 16:00

Zgadzam się z tym co powiedziała Dominika, fajnie byłoby pogadać z hm/hd podczas tych dni, kiedy odczuwa się homesick, albo jest nam po prostu źle niż przepracować 10 godzin i samemu radzić sobie z depresją.

Jarzebinka > 01-02-2013, 17:05

[quote name="aguta"]

Woow Widzę Jarzębinka, że nieźle się rozkręciłaś!

Stara jestem ciekawa tego matchu, czekam na jakieś informacje dodatkowe

co do 4 dzieci, to jak byłam na spotkaniu z CC to babka mówiła, że 4 dzieci to wcale nic wielkiego, bo one zazwyczaj mają dużo zajęć poza szkołą ( jak większość amerykańskich dzieci ) i tak naprawdę nie ma ich cały czas w domu, no ale nie oszukujmy się - zrobić śniadanie dla 4 osób?[/quote]

Spokojnie, przez 2 miesiące 6 matchów to wcale nie tak dużo!

4 dzieci jest ponad moje siły! ale trzeba też spojrzeć prawdzie w oczy, dostajemy tyle samo kasy za 1 dziecko jak i za 4. Czy jest sens zamęczać się? Wiem, ze to troche głupie co piszę, i że jak przeczytają to Polskie Host Mamy, to się złapią za głowę, no ale tak jest. Większość nie chce się pchać do tekiej rodizny i zamęczać...

paulaw > 01-02-2013, 17:50

4 dzieci to za dużo! Zgodziłabym się chyba tylko gdyby były w wieku 10+ i do tego jeszcze podczas rozmowy miałabym okazję mniej więcej zobaczyć, czy żadne z nich nie jest nadpobudliwe albo dziwne ;P

merti > 01-02-2013, 18:57

Dostałam dziś wszystkie dokumenty do wypełnienia z GAWO Będę miała room w IE i w APC No i teraz cały tydzien bede latac za referencjami itp. zeby jeszcze w ferie to wszystko skonczyc. A w poniedziałek o 12 mam interviev Ale sie jaram!

Jarzebinka > 01-02-2013, 19:03

paulaw co z blogiem? Miałas go w podpisie a teraz zniknął...

madz > 01-02-2013, 19:07

Byłam dziś zanieść dokumenty do MPJ :) Będzie gotowe we wtorek!

Aguta cieszę się że już jesteś. A jak tam Twoje przygotowania i matche? Szczególnie, ze miałaś tak ograniczony dostęp do komputera i internetu.

balbina > 01-02-2013, 19:11

madz, pustka, pustka - dobrze, ze nie mialam matchy jak nie mialam kompa ;x

Tak jak pisałam, jak nie wyjadę do lutego/marca to maturę piszę, room cały czas otwarty, ale w razie czego złożyłam deklarację maturalną, jakbym nie wyjechała , więc na razie na to wychodzi, że piszę maturę

merti > 01-02-2013, 19:14

aguta, a czemu aż taki zastój miałas? nie wiesz czym to jest spowodowane?

dziewczyny, prosić wychowawczynie o character references czy i tak nikt nie patrzy i mogę przyjaciółkę poprosić?

balbina > 01-02-2013, 19:20

Nie wiem, mam prawie 1000h opieki, a dziewczyny z innych państw mają po kilka tysięcy - zazwycxzaj 6 tys.

Prawo jazdy dopiero w lutym będę miała rok

Pewnie chodzi o to, że godziny muszę sobie zwiększyć, ale pracuję nad tym

Moim zdaniem może Ci wypisać referencje przyjaciółka i podpisać się za sąsiadke a może nawet jako nauczyciel nie wiem, chyba to nie jest aż tak istotne ;x

merti > 01-02-2013, 19:30

a filmik masz? moze zmień coś w aplikacji...

tam jest opcja ze "friend" to po prostu to zaznaczę i tyle. Nikt w szkole nie musi wiedzieć o moich planach
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia