-
-
Re: Au Pair 2013!
DominikaDomi > 31-01-2013, 15:46
sharon bede sie modlic, aby to byl twoj perfect matchtak blisko bysmy mialy do sb. -
merti > 31-01-2013, 16:19
pusiek - dziękuję ! Sharon - super match, a ADHD nie ma co się przejmować - mój kolega z klasy ma(miał?) i brał leki a teraz jest najspokojniejszym człowiekiem na świecie. Ja z chęcią bym pojechała do tej rodzinki
dziewczyny, wczoraj z nudów założyłam sobie bloga - http://realtina.blogspot.com zapraszam do obserwowania itpNiedługo powinna pojawić się pierwsza notka A ja już się biorę za obserwowanie waszych blogów, bo wchodzenie po linkach i spamiętanie nazw robić się już trochę męczące -
paulaw > 31-01-2013, 16:24
Dzwonili do mnie z GAWO dwa razy i nie zdążyłam odebrać :/ Kurde, ciekawe czego chcą. Oddzwoniłabym, ale nie mam nic na koncie. Ugghhh mam nadzieję, że zaraz znów zadzwonią! -
madz > 31-01-2013, 16:28
[quote name="paulaw"]Dzwonili do mnie z GAWO dwa razy i nie zdążyłam odebrać :/ Kurde, ciekawe czego chcą. Oddzwoniłabym, ale nie mam nic na koncie. Ugghhh mam nadzieję, że zaraz znów zadzwonią![/quote]
Napisz maila żeby zadzwonili :)
Merti no wreszcie :P -
paulaw > 31-01-2013, 16:30
Właśnie jak napisałam tutaj to do mnie oddzwonili. O rany, to wszystko jest takie... wow. Nie wiem jak to wyrazić słowamiWłaśnie dostałam komunikat na tel, że wysłali mi umowę. Rany -
merti > 31-01-2013, 16:45
Ej, ja też chcę już umowę >.<
cholera, nie mogę was obserwować, bo nie macie tych gadżetów ... albo jestem głupia -
DominikaDomi > 31-01-2013, 16:49
latwiej jest dodac blogi do listy. wtedy widzisz przynajmniej kto kiedy dodaje posty etc -
paulaw > 31-01-2013, 16:50
Merti - wejdź na pulpit nawigacyjny bloggera i tam kliknij na "dodaj" przy liście blogów
Cytat:1) Pierwsza rata w wysokości 350zł płatna w terminie 3 dni od dnia podpisania niniejszej umowy
3 dni od dnia podpisania umowy, czyli jeżeli podpisze np. we wtorek to mam w ciągu następnych dni wysłać im dowód wpłaty, tak? Rany, nie lubię umów, wszystko dla mnie brzmi podejrzanie -
merti > 31-01-2013, 16:58
ja to tylko jak podpiszę to odrazu zrobię przelew natychmiastowy. I będzie za dwie minutki u nicha musimy to odsyłać czy dopiero jak znajdziemy rodzinę? -
paulaw > 31-01-2013, 17:02
Ja też zrobię zaraz przelew przez internet, ale nie chcę umowy podpisywać teraz, bo mój tata będzie do niedzieli w Warszawie, a on mi płaci, czyli muszę chwilę poczekać. Mam nadzieję, że nie będą mi mieli tego za złe
Ta umowa jest podpisywana natychmiast i zaraz po musisz zapłacić i okazać dowód wpłaty, wszystko w niej jest opisane, np. wiedziałaś, że jeżeli w trakcie trwania umowy, gdy już masz rodzinkę wybraną i datę wylotu i zrezygnujesz lub przesuniesz datę to ty ponosisz koszt biletu + 300 USD "kary"? Przynajmniej ja tak to zrozumiałam. Albo nawet jeżeli nie znajdziesz rodziny to zwracają ci niby te 350 zł pierwszej raty, ale potrącają "koszty manipulacyjne" czyli 120 zł. Tego nie wiedziałam.