• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

alesliw > 30-01-2013, 23:51

wow merti. Super filmik.

Ciekawi mnie tylko czy nauczyłas się tego tekstu na pamięć czy poprostu mówiłaś tak pod natchnieniem?

merti > 30-01-2013, 23:52

Mówię normalnym tempem Koleżanka z Kanady swterdzila ze moj angielski jest bardzobardzo dobry i dodała kilka <3 więc chyba jest ok Ale w sumie mówię to co ona mi napisała , więc nie ma się do czego przyczepić

NA BLACHĄ Od tygodnia czy dwóch się uczyłam tzn czytałam to sobie kilka razy. No ale część sama napisałam, więc łatwiej mi było

paulaw > 30-01-2013, 23:55

Merti, fakt trochę szybko mówisz, ale to pewnie dlatego, że masz wiele do powiedzenia i tak mało czasu, ja będę miała ten sam problem. Wstawiasz coś do filmiku, jakieś zdjęcia itd czy tylko mówisz?

Rany, mówienie wyuczonego tekstu? Przecież to takie nienaturalne Lepiej mówić spokojnie i mniej, ale z głowy, naturalnie. Zresztą zobaczę jak to będzie, ale ja zawsze improwizuję.

madz > 31-01-2013, 0:00

Mi tez bardzo się podoba Twój filmik, tylko wlasnie momentami za szybko dla mnie.

Ja w przyszlym tygodniu papiery odbieram ;)

roark > 31-01-2013, 0:04

merti mi też sie podoba i masz prześwietną wymowe

merti > 31-01-2013, 0:05

Jak już miałam idealny tekst, który pod zadnym pozorem nie będzie brzmiał dziwnie czy nienaturalnie dla Amerykanina to wolałam go powiedzieć z pamięci. Ale i tak jestem w miare wyluzowana. Czasem jak coś po PL mowie to sie bardziej spinam

dziękuję za miłe komentarze dziewczyny

paulaw > 31-01-2013, 0:09

Ale nawet pomimo tego bardzo mi się podoba Świetna wymowa i fajnie opowiadasz! A gdzie reszta filmiku?

merti > 31-01-2013, 0:12

haha, nie ma reszty zdjęcia będą w aplikacji i tyle

paulaw > 31-01-2013, 0:13

Aa szkoda, bo bym chętnie więcej zobaczyła W takim razie teraz moja kolej, najpierw poszukam kamery, później w jakiś ładny, słoneczny dzień nagram część mówioną

merti > 31-01-2013, 0:30

no to masz dużo czasu, Paula.. bo na słnce chyba sobie poczekamy trochę

wgl zrobilam ten test psychologiczny i dostałam poprawki na maila. Hahhahgdzie jest sens? Mogli klucz od razu podać...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia