• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

madz > 30-01-2013, 21:37

własnie sie znalazł :P 15 razy w tym miejscu patrzyłam :P

alesliw > 30-01-2013, 21:40

Mi się podoba imię Olivier a dla dziewczynki Anielka.

A jak już jesteśmy przy wątku imion, mam pproblem. Bo jestem Aleksandra, będą pewnie mnie tak nazywać, ale ja na to imię raczej nie reaguję, jestem przzwyczajona do Oli... i teraz się tak zastanawiam czy nie będzie głupio jak już na samym początku ( w liście albo gdzieś) napiszę żeby mnie nazywali Ola?

Blueberry91 > 30-01-2013, 21:40

Na szczęście mając 18 albo i wcześniej za zgodą rodziców można zawsze zmienić imię

madz > 30-01-2013, 21:42

Ja napisałam w liście by rodzina mówiła do mnie Magda albo Megi bo Madź to chyba za trudno by im było :P

merti > 30-01-2013, 21:59

Jakbym miałą na imię Magda , too chciałabym , żeby mnie nazywali Maddie <3 to tak słodko brzmi haha.A Maggie to przypadkiem nie jest od Megan/Margaret?

Ja jestem leniwa i napiszę list po polsku i poproszę koleżankę z Kanady o przetłumaczenie. Przynajmniej będzie idealny <3

madz > 30-01-2013, 22:02

No właśnie to ponoć zależy :) Czasem na Magde się mówi tak a czasem na Małgorzatę. To tak samo jak Niśka może być od Dominiki, ale może być i od Weroniki :)

Jarzebinka > 30-01-2013, 23:10

[quote name="madz"]No właśnie to ponoć zależy Czasem na Magde się mówi tak a czasem na Małgorzatę. To tak samo jak Niśka może być od Dominiki, ale może być i od Weroniki [/quote]

Moja siostra ma na imie Weronika (5 lat) i mówie na nią Kika. Także jak kto woli ;d

Pusiek a dla dziewczynki może Jagoda? Jagódka... To takie słodkie. Moja siostra ma kolezanke w przedszkolu o takim imieniu i wszystkie dzieci do niej mówią Jagódka <3

merti > 30-01-2013, 23:29

http://www.youtube.com/watch?v=5R-13-Ri ... e=youtu.be < mój filmiiiiiiiiiik. Wiem , że prosty, ale tak chciałam. Nie wyszło do końca idealnie przez światło, ale SERIO nie chce mi się tego robić drugi raz. Jak będę miała problem z rodzinkami to wtedy zmienię na coś bardziej kreatywnego co sądzicie?

DominikaDomi > 30-01-2013, 23:35

mi sie dla dziewczynki podoba Iga. niestety wybralam takie dla mojej siostry wiec nie bd mogla tak juz takiego mojej corce. nad czym ubolewam strasznie. ogolnie podobaja mi sie imiona niecodzienne

Dominika tez swietne imie

a tak poza tym dostalam wlasnie papiery wizowe. zaraz bd otwierala bo dopiero niedawno weszlam do domu i jeszcze nie zdazylam przejrzec.

Jarzebinka > 30-01-2013, 23:46

merti dla mnie czasem strasznie szybko mówisz, i z tą muzyką nie do końca to gra ;d Jest trochę "smutny", ale w sumie taki chciałaś. Jeżeli chodzi o całośc daje ocene 5- na pewno znajdziesz rodzinki, po takim filmiku widać, że jestes spokojna i odpowiedzialna ( takie mam odczucia) ;d
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia