-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
Lieveke > 12-05-2006, 23:32
Cytat:haha ja na mature chodze w butach totalnie plaskaich, jak kapcie :lol: chodzilam w nich po szkole caly rok hehehhe. po tym jak mi moje eleganckie w pierwszy dzien matur nogi zalatwily to im podziekowalam.
Cha cha! Ja na mature chodze w szpileczkach... tzn. tata mnie zawozi bo inaczej bym nie wyrobilaPoza tym jeszcze z chodzeniem w nich musze popracowac. Juz 2 razy malo sie na schodach nie zabilam. Ale to nie wina obcasow tylko tych cholernych czubow. Nastepnym razem kupie sobie zaokraglone albo jakies inne normalne :twisted: -
oliwka911gt > 12-05-2006, 23:32
jak bylam na studiach. mialam wtedy 20 lat. wczesniej to martensy i dizeci kwiaty :lol: w tych klimatach siedzilam :twisted:
kiedys sluchalam nirvany, doorsow i wszytko co do tego podobne, teraz tiesto, r&b, mayday, trance, house :twisted: ale klimaty zmienilam :lol: i tak faktu nie zmienia ze dla mnie njalepsza zespolem na sowecie jest PINK FLOYD 8) -
Yoanna > 13-05-2006, 0:02
Lieveke ty na schodach, a dziewczyna ode mnie z klasy, na pisemnym polskim pierwsza skonczyla, grubo przed czasem, idzie oddac swoja prace, wszyscy na nia patrza ze tak szybko, i przed stolem komisji malo brakowalo a by sie wywalila, ale i tak porzadnie sie zachwiala, no malo brakowalo :lol: komisja i uczniowie oczywiscie mieli niezly ubaw hehe -
Lieveke > 13-05-2006, 0:21
Tak, ale raz za mna szli ludzie i to z mojej klasy chłopacyTakze to sa moje pierwsze i ostatnie buty z czubami. Ale noga w nich ladnie wyglada, nie powiem :roll: -
martamaua > 13-05-2006, 19:33
Ale dzisiaj fajny dzien mialam
Lazilam z kumpelka po sklepach godzinami, szukala sobie butow.
Ja najwiecej to oczywiscie jedzonka sie najadlam: chinszczyzne moja, salatke owocowa, shakeMmmm Kalorie
Bransoletke na noge sobie kupilam i ciuszki dla moich kuzynek.
A i tonik jeszcze. No i wypsikalysmy sie nowymi Britney'ami
Ciuchow i butow fajnych nie widzialam.... :|
A na sile kupowac nie bede, innym razem
Zreszta zaczelam sobie zestawiac te co mam i super mi to wychodzi. Zadowolona jestem ja i wszyscy naookolo, zebyscie widzialy jak sie faceci ogladaliFajnie tak sie dobrze czuc a i jeszcze dowartosciowac.
Latem zycie jest cudowne -
maya > 13-05-2006, 20:02
Lato powinno trwać cały roktylko chodzić w krótkich bluzeczkach i popierniczać w japonkach -
Edi > 16-05-2006, 12:38
Po szpilki jutro lece,ale numer.Nigdy bym nie pomyslala. :lol: -
martamaua > 16-05-2006, 17:54
-
Edi > 16-05-2006, 19:47
Marta,juz mamPiekne,czarne,klasyczne A jak mi niewygodnie,tylko pociesza mnie to,ze jakas ladniejsza w nich jestem i wyzsza,rzecz jasna,i wogole jakas taka -
martamaua > 16-05-2006, 19:50
No i o to chodzi.
Przyzwyczaisz sie predko
Ja poluje na biale i upolowac nie moge.
Predzej we Wloszech bym znalazla tam to ladne buty maja oh...
Bynajmniej tak mi sie wydaje, co roz jakies lepsze buty w PL jak kupowalam to wszystko z Wloch sprowadzane bylo.
Tu jak widze fajne to nieziemsko drogie Vuittony itp. marki wiec sobie jeszcze poczekam... :|