-
-
Re: troche z zycia marty
martamaua > 30-10-2005, 16:56
. -
Gość > 30-10-2005, 17:49
zab jak zab, jeden zadnej roznicy nie robi, tylko podobno potem sie kolor jego zmienia i sie robi szary
Marta, musimy sie zawziac w wiadomej sprawie i stworzyc mafie kopenhaska - jak byla londynska ale sie posypala :lol: -
martamaua > 30-10-2005, 18:20
. -
martamaua > 31-10-2005, 21:50
. -
(-:MARZENA:-) > 01-11-2005, 16:20
wbrew pozorom na tablicy IV a III robi roznice bo zeby to poprawic trzeba cala tablice zeszlifowac i wszystko od nowa pisac zeby ladnie wygladalo - tylko bez obaw tego ze tablica bedzie 'wezsza' wogole gloym okiem nie widac (mam nadzieje ze komputerowo macie napisy bo jak kute recznie to juz troche wiekszy problem bo glebiej) w sumie jak sie w zakladzie pomylili to powinni to naprawic za friko, wlasciwie przez to nie zbankrutuje tam nikt ale troszke zachodu z tym beda mieli :-)
(tata ma zaklad kamieniarski- hehe) -
martamaua > 01-11-2005, 21:04
. -
Gość > 01-11-2005, 22:22
Ja sie zupelnie na tym nie znam ,ale to oczywiste ze jesli pomylka nastapila z ich winy to musza ja naprawic! PRAWO KONSUMENTA jak to napisalas !Powinni naprawic ,przeprosic i jeszcze fotki na ktorych Ci zalezy zamontowac za free! -
(-:MARZENA:-) > 02-11-2005, 15:38
co do przyklejanych to w sumie 'u mnie' robia na wkretach- tzn wywierca sie 2 minidziurki w tablicy i kazda literka ma z tylutakie jakby 2 koncowki (jak u srubek) daje sie kleju na koncoweczki i wklada to do tych dziurek w tablicy- w sumie zalezy czym ten wasz kamieniarz to przyklejal (rodzaj kleju) ale wydaje mi sie ze z tym powinien byc nawet mniejszy problem niz z takimi kutymi
na pewno to zrobia za friko- prawo konsumenta- ale nie sadze zeby jeszcze cos gratis (chodzi mi o zdjecia) zrobili :roll: :roll: -
martamaua > 02-11-2005, 18:41
. -
martamaua > 03-11-2005, 21:57
.