• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

MONIKA. MOJA HISTORIA.

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• MONIKA. MOJA HISTORIA.

• Wątek zamknięty
  • MONIKA. MOJA HISTORIA.
  • Re: MONIKA. MOJA HISTORIA.

Emm > 23-03-2005, 11:07

Mona, przemyslalam to i w gre wchodzic moze tylko sobota, najprawdopodobniej 16 kwietnia.Musze tez zadzwonic do wrozki i sie ustawic.A ty sie w ogole wybierasz do niej podczas wizyty w PL?

Oczywiscie sie stawie, jesli nie bede w tym czasie lezec w jakiejs kurna klinice na badaniach, tomografiach itp.bo dzis z rana wypadla mi plomba ni stad ni zowad ( 5 dni temu ukruszylo mi sie pol zeba!).Wczoraj siedzialam godzine zdychajac u dentystki, jak zadzwonie dzis to chyba pomysli, ze ja specjalnie je sobie wydlubuje, zeby do niej trafic(sa takie choroby psychiczne..).Po prostu pieknie mi sie dzien zaczal.A z ranca jak szlam do roboty to pekla mi torba i wylecialy mi zakupy na chodnik po cichaczu.I wiecie co?ktos mi podpieprzyl kabanosa!Normalnie z ziemi jakis burak podniosl i zmyl sie.Boze, co za kraj!

Zab mnie zaczyna bolec, Jezuuuuu...

agulka > 23-03-2005, 11:29

"dzien swira"...

ja mialam rano pecha...wchodze do lazienki..a tu bum...zimna woda pod prysznicem..no nic...ubralam sie i polecialam zagrzac wode..kurde -warunki jak w sredniowieczu..no ale nic to..zagrzalam wode...ogromne ilosci...a tu co?! wchodze z ta woda do lazienki...i patrze... jest ciepla woda...no myslalam, ze mnie trafi...

a propo wrozki...czy Wy chodzicie regularnie?? i czy to warto isc?? bo ja to sie zawsze boje..ale moze warto byloby pojsc i zapytac o moja przyszlosc ..heheh...wyjade, czy nie

Monika, superowo, ze przyjezdzasz na urlop do Pl. Chyba szok przezyjesz no nie?! W koncu normalne jedzenie :lol: i czysci ludzie

Gość > 23-03-2005, 11:53

przepraszam was bardzo dziewczyny, ale dla mnie chodzenie do wrozki to jest po prostu glupota. Chyba ze tak raz myslac "a se sprobuje" - wtedy jest ciekawosc.

kasik > 23-03-2005, 13:12

Do Moniki. Jest rodzina w Westwood, Ma, dzieci 9 i 11 (chlopiec i dziewczynka) operka potrzebna od mniej wiecej polowy lipca. Dostalam te propozycje calkiem przypadkowo i pomyslalam o Tobie. Daj cynk jesli Cie to interesuje.

Emm > 23-03-2005, 13:49

chodzenie do wrozki czy tez nie to tylko i wylacznie kwestia gustu.A jak to sie mowi- de gustibus non est disputandum

Na marginesie-to bedzie moj pierwszy raz

MONIKA > 23-03-2005, 15:28

Tez mam dzis dzien swira. :?

Snilo mi sie ze Thiago dorwalam jak sie calowal z Diogo i powiedzialam, ze wychodze i nie wracam. 8O

Obudzilam sie bo zadzwonil niespodziewanie budzik a zegarek pokazywal 8.10, a ja o 8 zaczynam. Wylecialam z wyra, jak opetana, a potem sie okazalo, ze jest 7.10.

Spotkanie, Aga, wpadaj, zaprowadze Cie do wrozki i wszysko pieknie. Tyle ze ja nie ide. Bylam dwa razy, jak ktos jest zainteresowany tym, co mi powiedziala i jak sie to mialo do rzeczywistosci, opowiem. Teraz nie pojde, bo jestem szczesliwa i nie chce nic wiecej wiedziec.

Ide do mojego kochanego fryzjera w Poznanu, do dentysty, okulisty, wszystko zalatwie!!! JUPI.

Rodzina, kasik, mozesz cos wiecej na priva? THX.

zofija > 23-03-2005, 19:19

O jeny jeny MONIKA !! hehe dopiero dzi? zobaczylam na jednej ze stronek Ciebie z Twoim facetem qrde zajefany koles nic dodac nic ujac jakiej on jest narodowosci?? bardzo ladna z Was para hehe normalnie cacuszko powodzonka na wspolnej drodze

Emm > 23-03-2005, 21:02

do dentysty to koniecznie.ja mam na pol roku z glowy.Przed samym wyjazdem do USA czeka mnie wymiana starej plomby, fluoryzacja i piaskowanie ( full serwis, jak to dzis dentystce powiedzialam).

Dowiadywalam sie ostatnio ile kosztuje plomba w Stanach.W MA najtansza prywatnie 200 $.Kurde, sweter 20 , plomba 200!!Szok.Tak wiec dziewczyny, ktore szykuja sie na podboj Stanow-koniecznie robcie zeby przed wyjazdem!!

Do publicznego dentysty w Stanach strach isc.Kumpela byla i wypadla stamtad jak burza, miala wrazenie, ze zaraz z wiertarka wyskoczy.Syf wszedzie.Przez 4 miesiace na srodkach przeciwbulowych jechala.

To co , Mona, ustawiac sobie wrozke na 16-go?

zofija > 23-03-2005, 21:05

A co Ci Monika ta wrozka przepowiedziala ?? sprawdzilo sie cokolwiek ?????? OPOWIADAJ

Olga Anna > 23-03-2005, 21:10

z dentysta to samo w Norwegi.... ostatnio hostka za plombe zaplacila 3000 NOK czyli jakies 1500 zl... a okulary tez tyle kosztuja, najtansze wiec mam nadzieje ze moje wytzrymaja jeszcze chwilke

no wlasnie Monika pisz co z ta wrozka!

ja tez sie wybieram, z ciekawosci, moja kumpela byla. Tyle ze nie wiem czy uda mi sie dostac do tej wrozki bo podobno "zapisy" na pol roku wczesniej....
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia