-
-
Re: Rocznik '89 rlz.
idril > 05-05-2008, 18:46
no ja pisalam drugi temat. dla mnie to on taki byl sztandarowy, klasyczny, bardzo czesto sie pojawial w roznych repetytoriach.
tekst publicystyczny mi sie b. podoabl!
i jak juz naliczylam punkty to mam 15 z niego a reszta to zalezy od tego jak beda zinterpertowane moje slowa. no ale na pewno juz 2 punkty stracilam bo zle zrobilam.
a NInka jak tam rozszezenie?! -
Ninka Jones > 05-05-2008, 18:56
z tego co widzialam przykladowy model rozwiazania to tragedia... mam zupelnie inne nawiazania i nie wiem, mam wrazenie ze moje wypracowanie jest bez sensu.
a tekst ktory interpretowalam bardzo mi sie podoba. kurde chce miec chociaz te 50%
(szczegoly co do tematu sa u mnie na watku) -
Ninka Jones > 05-05-2008, 18:56
z tego co widzialam przykladowy model rozwiazania to tragedia... mam zupelnie inne nawiazania i nie wiem, mam wrazenie ze moje wypracowanie jest bez sensu.
a tekst ktory interpretowalam bardzo mi sie podoba. kurde chce miec chociaz te 50%
(szczegoly co do tematu sa u mnie na watku) -
Vorissa > 05-05-2008, 19:28
idril, temat jeszcze jako tako - tylko ten sen, i w ogóle ten tekst 8O Lalki nie cierpię, może dlatego się zniechęciłam, a te wiersze nawet spoko były, do?ć szybko się je interpretowało, tylko te nawi?zania do historii - mało tego mama tam dużo można by było pisac, bo romantycy kontra młodpolscy ( :lol: ) którzy krytykowali romantyzm, a romatyczni bohaterowie z kolei krytykowali klasycyzm (?) , i cale mnostwo tego ;/
ja nawet na wyniki nie patrzę, po co się stresowaćzdać zdałam, a na ile - tego nie wiem :? -
Vorissa > 05-05-2008, 19:28
idril, temat jeszcze jako tako - tylko ten sen, i w ogóle ten tekst 8O Lalki nie cierpię, może dlatego się zniechęciłam, a te wiersze nawet spoko były, do?ć szybko się je interpretowało, tylko te nawi?zania do historii - mało tego mama tam dużo można by było pisac, bo romantycy kontra młodpolscy ( :lol: ) którzy krytykowali romantyzm, a romatyczni bohaterowie z kolei krytykowali klasycyzm (?) , i cale mnostwo tego ;/
ja nawet na wyniki nie patrzę, po co się stresowaćzdać zdałam, a na ile - tego nie wiem :? -
Ninka Jones > 05-05-2008, 19:33
[quote name="Vorissa"]romantycy kontra młodpolscy ( :lol: ) [/quote]
napisalas tak? 8O -
Ninka Jones > 05-05-2008, 19:33
[quote name="Vorissa"]romantycy kontra młodpolscy ( :lol: ) [/quote]
napisalas tak? 8O -
Vorissa > 05-05-2008, 21:32
nie
ujelam to w inny sposob -
Vorissa > 05-05-2008, 21:32
nie
ujelam to w inny sposob -
Ninka Jones > 06-05-2008, 6:23
ale przeciez to bylo o romantykach i oswieceniowcach.
mam nadzieje ze to napisalas