• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

merti > 30-01-2013, 19:53

Danuta - po mamusi. Głupia tradycja w rodzinie ojca . Ale tłumaczy się Danielle, więc spoko

Ilona...takie bardzo zwyczajne . Mi się podobają nietypowe imiona , zwłaszcza teraz gdy śmiało można tak dzieciaki nazywać i nikt ich nie będzie wyśmiewał. U mojego brata w podstawówce jest dziewczynka na którą wołają Kala (jak księżniczka w Gumisiach ) I mimo, że zdrobnienie jest ładne to pełne imie Kalista już tak se ...

paulaw > 30-01-2013, 20:01

Wysłałam test i broszurkę, uff

merti > 30-01-2013, 20:07

No to Panie z GAWO będą miały jutro roboty. Moja i koleżanki aplikacja + Wasze I każdy test sprawdzić itp. Dobrze, że wcześniej wysłałam, może będę pierwsza w kolejce mwhaha

madz > 30-01-2013, 20:17

[quote name="paulaw"]madz - czy to autokorekta? Śmiesznie zabrzmiało z tym musicalem, wciąż nie rozumiem o co chodzi :D[/quote]

O czym Ty mówisz? :)

Boże jestem po kolejnym egzaminie... bleh...

Eat_my_ear > 30-01-2013, 20:21

Może mam dziwny gust, ale mi podobają się imiona staropolskie. Dla dziewczynki Marianna albo Lilianna. A dla chłopca Stanisław (głównie dlatego, że baaardzo podoba mi się zdrobnienie Staszek).

pusiek7 > 30-01-2013, 20:26

Stasiu fajnie Ale jakoś Stanisław już średnio

a dziewczyny zapomniałam wam powiedzieć może nie jest to takie dosyć

interesujące ale dzisiaj miałam egzamin i mało się na nim nie.....

mam takie mdłości z rana, że masakra w piątek mam badania krwi mofrologii glukoze

;( jajć już się boje nie lubie pobierania krwi masakra.....

sylvia > 30-01-2013, 20:29

Mi sie podobają takie imiona: Fabian i Roksana

paulaw > 30-01-2013, 20:30

Madz - raz napisałaś musical zamiast czegoś innego i pomyślałam, że to autokorekta, raz do kogoś wysłało mi się "penisy" zamiast "lenistwo" i teraz uważam na to co mój telefon wyrabia

Eat_my_ear - też mi się podoba imię Stanisław! Ale moja babcia stwierdziła, że przecież nie nazwiemy dziecka po naszym sąsiedzie, który przy okazji do najmilszych osób nie należy

bama > 30-01-2013, 20:32

sylvia gdzie Twoje bilety? Dziwne, że jeszcze ich nie ma :/

madz > 30-01-2013, 20:33

[quote name="Eat_my_ear"]Może mam dziwny gust, ale mi podobają się imiona staropolskie. Dla dziewczynki Marianna albo Lilianna. A dla chłopca Stanisław (głównie dlatego, że baaardzo podoba mi się zdrobnienie Staszek).[/quote]

Uwielbiam imię Stanisław! I to właśnie w tej formie, albo Stasio :)

Dla dziewczynki: Lena, Dominika to były zawsze moje imiona the best, ale moja siostra dała swojej córce Dominika, więc mi pozostanie Lena :)

Też miałam dziś egzamin tak nota bene ;P I wczoraj też, i jutro to samo, a potem jeszcze w piątek :D
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia