• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair 2013!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• USA

• Au Pair 2013!

• Wątek zamknięty
  • Au Pair 2013!
  • Re: Au Pair 2013!

pusiek7 > 30-01-2013, 19:34

merti wyślij mi swoj filmiczek ja sobie chętnie obejrze ja dałam maca millera - another night ale to pewnie widziałaś a co do wolnych

spokojniejszych hmm masz na myśli takie bardzo wolne nic sobie nie przypominam

a moze to Ci sie podoba ale to nie jest takie wolne ale ja lubie takie songi

http://www.youtube.com/watch?v=UAWcs5H-qgQ

paulaw > 30-01-2013, 19:35

Ja lubię stare imiona typu Leon (przepięknie, moja siostra miała się tak nazywać), a dla dziewczynki jest nieco trudniej... moja siostra ma na imię Elena, ale miała mieć też na imię Mila i całkiem mi się one podobają, szczególnie, że ja je wymyśliłam Podoba mi się jeszcze Zosia i Anna. Wiem, miało być jedno, ale nie mogłam się zdecydować

Merti - ja się zabieram za ten filmik sama wiesz jak długo... pokaż efekt końcowy jak będziesz już miała! Miałam nagrywać teraz w ferie, ale koleżance kamera się zepsuła i teraz szukam jakiejś i wymyślam, jak powinien ten filmik wyglądać

pusiek7 > 30-01-2013, 19:36

mertiiiiiiiiiiiiiii ale dałaś no nie <3 czytasz w moich myślach ja chciałam dać chłopcu Julek a dziewczynce julia

ale jeszcze szukam wśród innych imion ale te chodzą mi długo po głowie już, chociaż julia oklepane jest

ale juliannnn ahhhhhh

merti > 30-01-2013, 19:37

tzn bardziej mi chodziło o takie pląsanie z tyłu podczas gdy ja mówię. Bo nie lubię takiej ciszy Wyślę jak tylko go skończę!

julian to jest najpiękniejsze imię męskie A dla chłopca to już w ogóle A Julia to niestety, przez najbliższe 50 lat powinno być zabronione Bo co druga w przedszkolu to Julka teraz

pusiek7 > 30-01-2013, 19:39

paulaw Zosia i Ania do mnie nie przemawia ale za to Elena bardzo ladne imie takie inne przede wszystkim a zosia

to wydaje się fajne, ale Zofia już niekoniecznie

paulaw > 30-01-2013, 19:42

Fakt, Zosia brzmi ładnie, ale Zofia już... inaczej. Nie brzydko, ale z pewnością nie pasuje do dzidziusia A imię Julia jest już oklepane, tak samo jak Amelia i Emilia, nie chcę nikogo tu urażać, jeżeli ma takie imię, ale w ciągu ostatnich pięciu lat chyba połowa urodzonych dziewczynek została tak nazwana

merti > 30-01-2013, 19:43

Elena - prześliczne. No ale po przeczytaniu 50shades of Grey mi się źle kojarzy i chyba tak zostanie Hahha, apropo książki - Anastazja też ładne No i dobrze zwrócić uwagę przy nazywaniu dziecka , czy imię jest międzynarodowe , albo chociaż tłumaczy się na angielski.. ja będę miała problem z przedstawianiem się nawet jak polecę do Stanów, bo mam łacińskie imię i Mówienie na siebie Martina mi nie odpowiada. Więc zostaje Tina albo używanie drugiego imienia btw. nie krzywdź dzieciaka i nie nadawaj drugiego imienia bo to zło

pusiek7 > 30-01-2013, 19:47

No właśnie wiem julia oklepane ale mi się tak bardzo podoba a Co myślicie o imieniu Ilona? (ilonka))) nie wiem sama,

a co do 2 imion to ja mam na drugie dorota i dziękuje mojemu ojcu, że nazwał mnie Paula:/ bo chyba bym zwariowała gdyby m miała

Dorcia..... zresztą Paula jest kozacke hehehe. Tina przecież spoko mogą tak do Ciebie mówić,

pusiek7 > 30-01-2013, 19:47

Merti to jak masz na 2 ;P

paulaw > 30-01-2013, 19:50

Paula to super imię A Ilona do mnie nie przemawia. Dobrze, że nie przeczytałam wiele stron 50 Shades of Grey bo imię Elena mi się podoba i nie chcę, żeby mi się źle kojarzyło, a poza tym wzięłam je od Eleny Gilbert z TVD, a nie od jakiegoś zboczeńca

Nie wiem o co wam chodzi, ja zawsze chciałam mieć drugie imię, ale niestety nie mam

Niby moje imię jest międzynarodowe, ale w USA czytają je jako Pola, a w Polsce jako Paw-lah przecież, więc też będzie mi się ciężko przestawić
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia