• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

• Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
  • Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)

oliwka911gt > 11-05-2006, 7:57

marta, mam dokladnie to samo! dzisaj czarne porteczki. teraz koniec z czarnymi porcietami, musze zastanowic sie nad innym kolorem :roll:

martamaua > 11-05-2006, 11:00

Ta a ja z czarnymi butami.

Powiedzialam sobie, ze najpierw te bede kupowac a dopiero potem ciuchy dobierac, bo za klasycznie mi te moje stroje wychodza.

I wszystkie inne kolory jak czarny.

Biale, brazowe jakies inne. Trzeba mi troche roznorodnosci :wink:

Ale za szpilkami jak szalalam tak i bede dalej, to mi sie nie zmieni.

Buty na obcasie sa dla mnie na pierwszym miejscu, uwazam, ze takie oddaja caly kobiecy urok

Edi > 12-05-2006, 0:21

Szpilki fajna sprawa,tylko trzeba w nich umiec chodzic,a czasami szybko,a nawet bardzo szybko.Ja tej sztuki nigdy pewnie nie opanuje Strampkowialam tutaj na amen.A co powiecie o blekitnym kolorze?Ja dzisiaj zakupilam nowe spodnie na wiosenno-jesienny czas.Cudne.

(-:MARZENA:-) > 12-05-2006, 9:19

ja jestem jakas antyszpilkwa....nie zeby mi sie szpilki nie podobaly....czasem pasuje ubrac...no ale wlasnie z moim chodzeniem w takich butach to srednio....jakos nie moge tej cudnej sztuki opanowac :/ mam tylko jedne takie niskie szpileczki...i sie mecze chodzac w nich na matury.... nie ma to jak trampki

Yoanna > 12-05-2006, 9:20

haha ja na mature chodze w butach totalnie plaskaich, jak kapcie :lol: chodzilam w nich po szkole caly rok hehehhe. po tym jak mi moje eleganckie w pierwszy dzien matur nogi zalatwily to im podziekowalam.

maya > 12-05-2006, 9:39

Też lubie szpileczki, ale jedynie na jakies okazje, a nie do chodzenia w ci?gu dnia, bo bym nie wyrobiła na zakrętach No a teraz trzeba by kupić jaki? czarne na wesele :wink: zakupy - czas zacz?ć ...

oliwka911gt > 12-05-2006, 22:43

to samo mowilam jak bylam w waszym wieku. wolalam martnesy. teraz niewyobrazam sobie zycia bez butow na obcasie. nie zawsze szpila, ale obcas jak najbardziej

martamaua > 12-05-2006, 22:57

Sztuke da sie opanowac. Ja tez na pcozatku gdy kupilam sobie wyzsze buty to jak pokractwo chodzilam. Cale wakacje spedzilam uczac sie w nich chodzic. Obcieraly nieziemsko, ale dalam rade. I teraz mi sie w nich lepiej chodzi jak w kapciach

Lubie byc wyzsza, lubie ta gracje z jaka sie chodzi, lubie seksappeal

A zaczelam jak mialam lat hmm ok. 16

oliwka911gt > 12-05-2006, 23:14

nie to ja troche pozniej, ale dokladnie ma takie same zdanie jak marta

Edi > 12-05-2006, 23:18

Oliwka,w jakim wieku??? :lol: Ja to powinnam daaaawno opanowac.Moze teraz sie uda,bo facet i wogole,a jak zalezy to sie robi takie rzeczy,ze....
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia