-
-
Re: troche z zycia marty
Gość > 27-10-2005, 18:43
Marta, ja mialam wlasnie przed wyjazdem, prawie ze powiedzialam dentystce ze ja tego zeba chce usunac, ale jak sie usmiechalam i sprawdzalam co i jak to wyszlo ze widac by bylo ze zeba nie mam, a na proteze mnie nie stac (zreszta trzeba w ciagu roku zrobic bo sie zeby przesuwaja i zaczyna po roku wygladac niedobrze)
4 razy bylam, nie powiedziala mi ze to kanalowo, mysle ze dolne lepiej niz gorne, lzy lecialy, i nawet mi sie pisnac udalo od czasu do czasu bo nie moglam wytrzymac, ale jak widac zyje wiec da sie przezyc
ale nigdy wiecej, jak mi nastepnego wyjdzie kanalowo robic to kaze usunac -
martamaua > 27-10-2005, 22:12
. -
Gość > 28-10-2005, 0:39
Czy Ty masz dzis urodziny ???
jesli tak to wszytkiego najlepszego ,a jak nie to sa to zyczenia na przyszlosc -
martamaua > 28-10-2005, 18:45
. -
Emm > 28-10-2005, 22:00
marta, ile ty jako operka na miesiac dostajesz??Bo ja nie mam za cholere pojecia czy 400 to duzo czy malo. -
martamaua > 28-10-2005, 22:44
. -
oliwka911gt > 29-10-2005, 10:34
,arta wariatko snilas mi sei :lol: a bylo to tak:
bylas w PL i spotkalysmy sie ja ci dalam plyty, ktore nagram i mialam dac w dani. jak wiesz jednak do ciebie nie przyjade - sila wyzsza. wiec w snie dalam ci je w PL.
btw. wlasnie jak ja mam dac i te plyty?? poczta tylko wychodzi z tego ale gdzie?? do PL czy Dkk?? -
Jane_Doe > 30-10-2005, 0:08
ja mialam jednego zeba leczonego kanalowo. jak bylam w pl na 2tygodniowe wakacja to akurat ostatniego dnia zdecydowalam sie isc do dentysty. i okazalo sie, ze musi byc leczony. To mi zrobila wszytsko naraz podczas jednej wizyty z 1h15min to trwalo wcale nie bolalo bo mialam znieczulenie(tzn nie pamietam, zeby mnie bolalo) i nic mi sie potem z nim nie dzialo zlego. W ogole jednorazowe lecznie kanalowe chyba sie robi coraz bardziej popularne, choc moja dentystka sie podniecala, bo po raz pierwszy tak robila -
MONIKA > 30-10-2005, 5:01
Ja tez mialam kanalowo kiedys zeba leczonego i tez jednorazowo, nawet nie wiedzialam, ze mozna wiecej niz jednorazowo. :lol:
I wczoraj u dentysty bylam w US. Koszmarna jakosc, ale cena... wlasciwie tez... :? -
Gość > 30-10-2005, 5:15
Monika jaka cena i za jaka usluge
Kuzwa mam dziure w zebie !
tak jak cale zycie nie mialam z tym problemu tak teraz kiedy siedze w USA mi sie to przytrafia !