• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Romanse i historie miłosne:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Ciekawostki

• Romanse i historie miłosne:)

• Romanse i historie miłosne:)
  • Re: Romanse i historie miłosne:)

kasiulek91 > 05-07-2012, 20:05

Ja miałam 3 romanse w Irlandii jeden za pierwszym razem i dwa za drugim razem... hmmm czy teraz będę trzy? Polak, Włoch i Irlandczyk - w Irlandii pełno różnych narodowości

WhiteDove > 11-07-2012, 20:31

Dziewczyny, czy któraś miała kiedyś jakieś doświadczenia 'romansowe' z Hindusem?

LadyInRed > 11-07-2012, 21:13

Nie miałam, więc pewnie nie powinnam się odzywać, ale muszę po prostu wyrazić, jak bardzo mnie obrzydza ten typ urody Mam za to (słabe bo słabe, ale jednak) doświadczenie z Irańczykiem, o którego kraju pochodzenia dowiedziałam się nie od razu (spędził pół życia w Ameryce, więc akcent w porządku, a i z wyglądu raczej po prostu opalony brunet)

kasiulek91 > 11-07-2012, 21:14

Irlandczycy są suuuuper

A co do Hindusów to doświadczenia żadnego nie ma poza tym, że ostatnio mnie jeden podrywał w sklepie ^^

maraszrum > 12-07-2012, 0:54

[quote name="WhiteDove"]Dziewczyny, czy któraś miała kiedyś jakieś doświadczenia 'romansowe' z Hindusem?[/quote]

slyszalam, ze lepiej nie wdawac sie z nimi w blizsze kontakty. Ja nie jestem nietolerancyjna i wg, ale do nich i ich religii ( traktowania kobiet) podchodze z wielkim dystansem. Ktos mowil kiedys, ze czesto sie zdarza ze przyjezdzaja dziewczyny zachwycaja sie hindusami, bo oni sa mili i wg, a jak przychodzi co do czego to sa bite...

kazdy jest inny wiadomo, ale lepiej z dystansem..

ad ogolnie, to kurde ja jestem tu 2 tygodnie imieszkam na lekkim zadupoiu i nie ma chyba tu fajnych chlopakow musze poszukac, zostaje tu w koncu na rok

Loriix > 12-07-2012, 18:13

Jezuuu dziewczyny chyba właśnie zaczynam moją przygodę miłosną aaaaaaaaaaaaa

A mój chłopak jest w Polsce, już po mnieeee

marika1 > 12-07-2012, 18:22

a długo z chłopakiem jesteś?

Loriix > 12-07-2012, 19:02

Prawie 4 lata (

rosario > 12-07-2012, 23:20

[quote name="Loriix"]Prawie 4 lata ([/quote]

zastanow sie kilka razy czy warto to zaprzepascic na rzecz wakacyjnego romansu

LadyInRed > 13-07-2012, 0:42

Kiepsko, że Cię ten romans w ogóle kusi.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia