-
-
Re: Romanse i historie miłosne:)
kasiulek91 > 05-07-2012, 20:05
Ja miałam 3 romanse w Irlandiijeden za pierwszym razem i dwa za drugim razem... hmmm czy teraz będę trzy? Polak, Włoch i Irlandczyk - w Irlandii pełno różnych narodowości -
WhiteDove > 11-07-2012, 20:31
Dziewczyny, czy któraś miała kiedyś jakieś doświadczenia 'romansowe' z Hindusem? -
LadyInRed > 11-07-2012, 21:13
Nie miałam, więc pewnie nie powinnam się odzywać, ale muszę po prostu wyrazić, jak bardzo mnie obrzydza ten typ urodyMam za to (słabe bo słabe, ale jednak) doświadczenie z Irańczykiem, o którego kraju pochodzenia dowiedziałam się nie od razu (spędził pół życia w Ameryce, więc akcent w porządku, a i z wyglądu raczej po prostu opalony brunet) -
kasiulek91 > 11-07-2012, 21:14
Irlandczycy są suuuuper
A co do Hindusów to doświadczenia żadnego nie ma poza tym, że ostatnio mnie jeden podrywał w sklepie ^^ -
maraszrum > 12-07-2012, 0:54
[quote name="WhiteDove"]Dziewczyny, czy któraś miała kiedyś jakieś doświadczenia 'romansowe' z Hindusem?[/quote]
slyszalam, ze lepiej nie wdawac sie z nimi w blizsze kontakty. Ja nie jestem nietolerancyjna i wg, ale do nich i ich religii ( traktowania kobiet) podchodze z wielkim dystansem. Ktos mowil kiedys, ze czesto sie zdarza ze przyjezdzaja dziewczyny zachwycaja sie hindusami, bo oni sa mili i wg, a jak przychodzi co do czego to sa bite...
kazdy jest inny wiadomo, ale lepiej z dystansem..
ad ogolnie, to kurde ja jestem tu 2 tygodnie imieszkam na lekkim zadupoiu i nie ma chyba tu fajnych chlopakowmusze poszukac, zostaje tu w koncu na rok -
Loriix > 12-07-2012, 18:13
Jezuuu dziewczyny chyba właśnie zaczynam moją przygodę miłosną aaaaaaaaaaaaa
A mój chłopak jest w Polsce, już po mnieeee -
marika1 > 12-07-2012, 18:22
a długo z chłopakiem jesteś? -
Loriix > 12-07-2012, 19:02
Prawie 4 lata( -
rosario > 12-07-2012, 23:20
[quote name="Loriix"]Prawie 4 lata([/quote]
zastanow sie kilka razy czy warto to zaprzepascic na rzecz wakacyjnego romansu -
LadyInRed > 13-07-2012, 0:42
Kiepsko, że Cię ten romans w ogóle kusi.