• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Mam matching ;D

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Mam matching ;D

• Mam matching ;D
  • Re: Mam matching ;D

marlenao > 21-06-2009, 13:28

tez mialam oferte z connectiut. ale tam jest klimat umiarkowamy wiec nie wiele rozni sie od klimatu w pl, tymbardziej sa łagodne zimy wiec to jest +. sasiaduje z NY -kolejny plus. No i dostep do oceanu-super! Ja jestem zdania ze nie nalezy teraz tak bardzo wybrzydza, ja wzielam jakies male miasteczko w NJ ale oferta jest super! powybrzydzam sobie jak bede chciala zostac an kolejny rok Jesli oferte bedziesz miala fajna, to nie widze przeszkód zeby jej nie wzaic Mozesz miec oferte z CA ale co zrobisz jak bedzie gorsza?

agulka > 21-06-2009, 14:56

CT jest ponoc fajnym miejscem dla operek. Wiele dobrego slyszalam od kolezanek

Monita - 2 kobiety - ok, ja jestem tolerancyjna. Ale tak jak piszesz to 3 kobiety w domu plus 3 letnie blizniaki... Kiepsko to widze..

Sorry, bo ja mam zawsze czarne wizje.,.ale co bedzie jak wszystkie 3 bedziecie mialy PMS a dzieci marudny dzien? ;-) A tak powazniej, to jak to wyglada z ta rodzina - te mamy sa w domu czy pracuja poza domem? Ja generalnie nie wzielabym oferty z host mama x2 i 3 letnimi blizniakami..

dominikan@ > 21-06-2009, 15:04

Ja nie zdecydowała bym sie absolutnie na 2 babki. (TO TYLKO MOJA SKROMNA OPINIA - WIĄC PROSZĄ NIE SUGERUJ SIĄ NIĄ ZA BARDZO). Gdybym miała do wyboru 2 facetów a 2 babki wolała bym 2 facetów ale mimo wszystko nie czuła bym się komfortowo mając "takich" hostów. Jeszcze jednej z hostek wpadła być w oko i co? Albo mieć 2 hostów (a kto ich tam wie czy oni nie będą bi). Masakra jakas!!

Marta85 > 21-06-2009, 16:29

aaaajjjj, zazdroszcze Wam USA!! ja teraz jestem w uk i tu au pair jest od wszystkiego...ja to bardziej housekeeper jestem :?

monita > 21-06-2009, 16:35

heheh no właśnie 3 baby...te bliźniaki to spoko...mamy są obie pracujące

a więc po rozmowie wiem, że jedna z mam była jeszcze bardziej zdenerwowana niż ja...a poza tym ja bym była ich pierwszą operką one nie do końca wiedzą co ja bym tam miała robić...takie wrażenie odniosłam... a to chyba nie najlepszy pomysł, żebyśmy takie obie były "świeże" w tym temacie(chyba to dziwnie brzmi;]heh) takie ogólniki w sumie mało godzin pracy jak by się jakaś sobota trafiła to wtedy w tygodniu mam za to wolne...z tym, że bez samochodu..tam bym mogła ich używać ewentualnie....bez rewelacji....

agulka > 21-06-2009, 16:40

bez rewelacji, masz racje. jest za to jeden plus - bylabys 1 au pair i moglabys je sobie "wychowac " ;-) one nie wiedza co i jak... Ty wiesz ;-)

dominikan@ > 21-06-2009, 16:42

Masz racje Aga. Moja rodzina tez nie miała nigdy wcześniej au pairki i skrycie sobie marze ze moze ich sobie troche "wychowam"

agulka > 21-06-2009, 16:43

ja tak mialam z rodzinka z Ohio. oni sie bardzo starali, zeby wszystko bylo jak najlepiej. gdybym byla ich operka 3 x to na pewno by sie tak nie starali.

fakt, ze pod koniec mialam dosc hostki, ale ogolnie milo ich wspominam. za kazdym razem pytali i robili wszystko tak, zeby bylo lepiej dla mnie ..a ja korzystalam

89dzoana89 > 21-06-2009, 16:44

No to i ja sie pochwale ze u mnie trwa non stop matching...tyle ze do UK

Jedna z rodzinek nawet bardzo mi sie podoba Mieszkaja w Romford, Essex, placa 130Ł tygodniowo

Do opieki jest 3 chlopcow: 8,4 i 2

Dwoch starszych to szkola i przedszkole a maluszek 2-letni jest na liscie oczekujacych

Praca od Pon do Pt po srednio 7-8h

Dzieciaki sa sliczne, rodzina jest afroamerykanami. Maja operke od 3 lat do ktorej wlasnie napisalam

Co myslicie?

agulka > 21-06-2009, 16:49

a ja myslalam, ze Ty juz masz rodzinke w UK? przegapilam cos?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia