• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer Adventure

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Summer Adventure

• Summer Adventure
  • Re: Summer Adventure

idril > 30-08-2007, 22:02

a jakby on mial przy Tobie atak?! no sory ale jakby Katja miala cos takiego (chociaz kto ja tam wie ;P ) (chodzi mi o atak) to bym stawrdzila ze jak zwykle jest angry (ona zawsze sie rzuca na podloge i dostaje cos w rodzaju drgawek agonalnych i udaje ze nie moze zlapac oddechu...).

no sory poza tym uwazam ze do dzieci jednak chorych nie powinno sie zatrudniac mlodej, czesto nie doswiadczonej dziewczyny.

a jakby mu sie cos stalo to kto by ponosil tego odpowiedzialnosc?!

Ty?

jak tak mozna? i ta baba przeciez w sluzbie zdrowie pracuje!

Ninka Jones > 30-08-2007, 23:29

Monia, kase dostalam

Klara, to jest tak ze on sie nie wtraca w nic, ona jest w kontakcie z aupair, ja sie dowiedzialam o jego imieniu i zawodze tydzien przed przyjazdem, jakos pomijala go w tej rodzinie :?

Julka, ja nie wiem co bym zrobila jakby on tego ataku dostal, ona jest psychiczna, nienawidze jej! :evil:

WAMPIREK > 30-08-2007, 23:48

Brawo

Przynajmniej wiecej czy przepisowe ?;>

Klarasek > 31-08-2007, 0:20

skoro ojca sie pomija jako czlonka rodziny to ciekawe w jaki cudowny sposob au pair ma sie stac jej czlonkiem...

Ja tez chce wyplate!

WAMPIREK > 31-08-2007, 1:11

a moja juz w niedziele..i najgorsze,ze za cala moja tygodniowke do PL bede wracac Tyle mnie bilet bedzie kosztowac....

idril > 31-08-2007, 23:27

a ja dzisiaj dostalm wyplate i jutro ide na zakupy ja wydac!

Grizzly > 01-09-2007, 1:51

o_O

Przeciez jakby dostal ataku przy Tobie to bys pewnie nawet nie wiedziala co zrobic! Ja pierdziele.. ta to sie w glowie nie miesci!!!

Normalni rodzice by wzieli tylko taka osobe, ktora wie jak sie zachowac w takiej syt. ma jakies doswiadczenie w pierwszej pomocy, czy w obchodzeniu sie z epileptykami (mam nadzieje ze dobre slowo)

A juz nie mowie o informowaniu au pair! 8O

Paranoja!

PS Z hostem nie wyolbrzymiasz.. tez bym byla skrepowana i myslala dokladnie to samo co Ty. Dobrze, ze juz z nimi konczysz ..

WAMPIREK > 01-09-2007, 2:04

Ninka...milej podrozy do Polski !!

I love you :*

Ninka Jones > 01-09-2007, 2:37

ja tez Cie Monia kocham :*

to juz jest koniec! i Ninka ma radoche!

jestem taka padnieta, a jeszcze tyle rzeczy mam do zrobienia... kolo 12 wyjezdzam z domu i o 13 powinnam odjechac upragniona chwila... przepraszam ze nie pisze nic na waszych watkach, ale zakrecona jestem od wczoraj, nadrobie w PL. odezwe sie juz z domku wiec zyczcie mi kolorowych snow do autobusu

do niedzieli

baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj :mrgreen:

Klarasek > 01-09-2007, 11:48

Witam na lubelszczyznie :wink: !
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia