-
-
Re: Summer Adventure
idril > 30-08-2007, 22:02
a jakby on mial przy Tobie atak?! no sory ale jakby Katja miala cos takiego (chociaz kto ja tam wie ;P ) (chodzi mi o atak) to bym stawrdzila ze jak zwykle jest angry (ona zawsze sie rzuca na podloge i dostaje cos w rodzaju drgawek agonalnych i udaje ze nie moze zlapac oddechu...).
no sory poza tym uwazam ze do dzieci jednak chorych nie powinno sie zatrudniac mlodej, czesto nie doswiadczonej dziewczyny.
a jakby mu sie cos stalo to kto by ponosil tego odpowiedzialnosc?!
Ty?
jak tak mozna? i ta baba przeciez w sluzbie zdrowie pracuje! -
Ninka Jones > 30-08-2007, 23:29
Monia, kase dostalam
Klara, to jest tak ze on sie nie wtraca w nic, ona jest w kontakcie z aupair, ja sie dowiedzialam o jego imieniu i zawodze tydzien przed przyjazdem, jakos pomijala go w tej rodzinie :?
Julka, ja nie wiem co bym zrobila jakby on tego ataku dostal, ona jest psychiczna, nienawidze jej! :evil: -
WAMPIREK > 30-08-2007, 23:48
Brawo
Przynajmniej wiecej czy przepisowe ?;> -
Klarasek > 31-08-2007, 0:20
skoro ojca sie pomija jako czlonka rodziny to ciekawe w jaki cudowny sposob au pair ma sie stac jej czlonkiem...
Ja tez chce wyplate! -
WAMPIREK > 31-08-2007, 1:11
a moja juz w niedziele..i najgorsze,ze za cala moja tygodniowke do PL bede wracacTyle mnie bilet bedzie kosztowac.... -
idril > 31-08-2007, 23:27
a ja dzisiaj dostalm wyplate i jutro ide na zakupy ja wydac! -
Grizzly > 01-09-2007, 1:51
o_O
Przeciez jakby dostal ataku przy Tobie to bys pewnie nawet nie wiedziala co zrobic! Ja pierdziele.. ta to sie w glowie nie miesci!!!
Normalni rodzice by wzieli tylko taka osobe, ktora wie jak sie zachowac w takiej syt. ma jakies doswiadczenie w pierwszej pomocy, czy w obchodzeniu sie z epileptykami (mam nadzieje ze dobre slowo)
A juz nie mowie o informowaniu au pair! 8O
Paranoja!
PS Z hostem nie wyolbrzymiasz.. tez bym byla skrepowana i myslala dokladnie to samo co Ty. Dobrze, ze juz z nimi konczysz .. -
WAMPIREK > 01-09-2007, 2:04
Ninka...milej podrozy do Polski !!
I love you :* -
Ninka Jones > 01-09-2007, 2:37
ja tez Cie Monia kocham:*
to juz jest koniec! i Ninka ma radoche!
jestem taka padnieta, a jeszcze tyle rzeczy mam do zrobienia... kolo 12 wyjezdzam z domu i o 13 powinnam odjechacupragniona chwila... przepraszam ze nie pisze nic na waszych watkach, ale zakrecona jestem od wczoraj, nadrobie w PL. odezwe sie juz z domku wiec zyczcie mi kolorowych snow do autobusu
do niedzieli
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj :mrgreen: -
Klarasek > 01-09-2007, 11:48
Witam na lubelszczyznie :wink: !