• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

KASIK - to ja:)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• KASIK - to ja:)

• Wątek zamknięty
  • KASIK - to ja:)
  • Re: KASIK - to ja:)

agulka > 08-02-2006, 21:20

moimi ulubionymi wariatami w usa sa babcie z walkami na glowie, papciami i kolorowym szlafrokiem..koniecznie z odblaskowym makijazem.. robiace zakupy w wielkim markecie... :lol: :lol: :lol:

(-:MARZENA:-) > 08-02-2006, 21:26

o jaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:

kasik > 08-02-2006, 21:48

Zgadzam sie w 100% - nigdzie nie widzialam tylku swirow co tu!!!

?Gdzies kiedys czytalam, ze co ktorys tam Amerykanin ma cos nie tak z glowa i jestem sklonna w to uwierzyc, nie musze daleko szukac, najlepszy przyklad (a nawet przyklady) mam w domu! A co do metra to rzeczywiscie w tym bostonskim trudno znalezc kogos normalnego, jak jezdzilam z Emm to tylko obserwowalysmy, co jeden/ jedna to lepszy.. A najlepsze byly te dwie lesby na przeciwko nas

Jarka nie ma w domu juz ponad 4 doby, a wiecie co jest najlepsze? Lokalna policja powiedziala doslownie "juz nic nie mozemy zrobic, nie mamy czasu na takie poszukiwani"!!! Serio tak powiedzieli na policji, ich praca skonczyla sie na przyjeciu zgloszenia i zrobieniu kilku rund po miescie. Przeciez to sie w glowie nie miesci, byc moze chodzi o zycie mlodego chlopaka a oni wola spisywac za chodzenie po trawniku (lub chodniku - zupelnie za nic) niz zajac sie tym czym powinni na prawde! Boze po prostu Polska :twisted:

Tak wiec szukaja go wszyscy znajomi i rodzina na wlasna reke, policja nie kiwnela palcem!

bahaha20 > 08-02-2006, 21:50

Ze przepraszam co???

Zartujesz oczywiscie?!

agulka > 08-02-2006, 21:58

bo oni takie glupie przepisy maja. ja na policje az tak narzekac nie bede bo mam jednego takiego w rodzinie z niebieskim mundurem..no ale.. generalnie debilne jest pl prawo i te kretynskie przepisy. i tak jak piszesz..nie zajma sie tym co trzeba a beda tracic czas na byle co..

zycze oby sie kolega odnalazl

kasik > 08-02-2006, 22:01

nie zartuje

Gdybym nie znala polskich realiow pewnie bym w to nie uwierzyla jakby ktos tak powiedzial. A chcialam dodac, ze to jest slynna brwinowska komenda policji, swego czasu bylo o niej dosc glosno w mediach po tym jak odmowili przyjecia jakiegos raportu ( przyjecie rowna sie ze spisaniem) bo oswiadczyli, ze komenda nie ma dlugopisow!! To nie Gombrowicz niestety tylko rzeczywistosc..

agulka > 08-02-2006, 22:03

to brzmi jak" 13 posterunek"..az niewiadomo co robic, plakac czy sie smiac..

bahaha20 > 08-02-2006, 22:08

Moze nie jestem oryginalna i zbyt wiele lat hip hopu slucham, ale zdanie o psach mam jedno: CHWDP

Sorki jesli ktorakolwiek jest/byla/bedzie plicjantka

Gość > 08-02-2006, 22:18

Basiu a jak Ci (odpukac ) zgwalca siostre ,okradna dom ,zamorduja matke to do kogo pojdziesz ???

NIe obrazam sie ,ale ...

lece sean po mnie przyszedl dokoncze pozniej !

bahaha20 > 08-02-2006, 22:29

OK, moze inaczej: nie mam nic przeciwko policjantom. Ale takim co sa uczciwi, nie wykorzystuja swojego stanowiska itd.

Mialam szczescie byc swiadkiem w procesie, przesluchiwal mnie pan policjant, ktory mnie straszyl wiezieniem. Zaznaczam - bylam tylko swiadkiem, widzialam po prostu za duzo. I mialam 17 lat.

Mojego kolege panowie policjanci pobili do nieprzytomnosci. Bo policjant mial u nas na wsi bar i ktos mu plot polamal. Wiec ten pan (na sluzbie podkreslam, nie prywatnie) przyjechal z kolegami radiowozem i wywiozl tego kolege do lasu. Potem sie okazalo ze ten chlopak byl niewinny. Ups, sory kolego! Tyle mu powiedzieli.

Inny kumpel mial wypadek, walnal w niego pijany kierowca. Oczywiscie sprawca wypadku uniknal kary, bo byl synem policjanta.

Albo, jak 5 2 Debiec rymuje: 'Zabij mnie za ten rym, a nie za koszulke' zabito chlopaka, ktory mial koszulke z napisem CHWDP. Glosno o tym bylo.

Albo Przemek Czaja - zginal w Slupsku zabity przez policjantow pare lat temu.

Itd, przykladow mozna by niestety mnozyc
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia