• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Operski kac

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Operski kac

• Operski kac
  • Re: Operski kac

zofija > 22-03-2005, 12:22

Ja to nie wiem o co wam chodzi :/ co w tym zlego ze ktos lubi sie napic??jezeli go stac na to i liczy sie z konsekwencjami to niech sobie pije. Jego sprawa i jego zycie ... ja tam lubie tez czasami zaszalec hehe i to ostro z tymze w miejscu pracy raczej sie ograniczam albo wogole nie pije bo jak mam % w glowie to malpiego rozumu dostaje hehe :twisted: pozdrowki dla wszystkich szalejacych pan

Gość > 22-03-2005, 13:55

Ok ok ok, napic sie napijmy, ale nie chwalmy sie ile wypic mozemy - to tak podsumowaniem. A zofija ma racje - kto chce pic niech pije, ja tam sobie popijam czasem i to bardziej sacze piwko do smaku a burzy nie robmy z niczego :twisted:

Kamelia > 23-03-2005, 12:57

[quote name="zofija"]łaaaaa qrde jak ja bylam Au-pair 3 miesiace w okresie letnim w Niemczech to ani razu nie bylam na zadnym balecie, na zadnej imprie, na zadnym kacu ... a w Polsce to czesto "kultywuje" .... qrde jak wy to dziewczyny robicie ??moze bylo cos nie tak ze mna albo z moja rodzinka ?? a wlasnie jak wy w swoich krajach znajdowaliscie nowych pszyjaciol ??bo ja chyba bylam za bardzo niesmiala i troche zaluje ze w tych Niemczech nie zaliczylam zadnego baleciorka czy melanzu ... teraz znowu chce jechac jako Au-pair ale tym razem do Anglii na rok ... ciekawe jak teraz bedzie ...[/quote]

OJJJ TO JIE CIEKAWIE JA MAM KUZYNKE W NIEMCZECH WE FRANKFRURCIE I ONA NON STOP IMPREZUJE MALO TEGO WYWRYWA Z KOLEŻANKAMI OPERKAMI FACETÓW...MA CZAS NA PRACE I PRZYJEMNOSCI .TOBIE SIE CHYBA NIE POWIODLO ALE MAM NADZIEJE ZE W ANGLII BEDZIE LEPIEJ TRZYMAM KCIUKI WE WRZESNIU WYJEZDZAM DO IRLANDII I MAM NADZIEJE NA DOBRˇ ZABAWE ..!

POZDRO :]

Kamelia > 23-03-2005, 13:05

[quote name="Pati"]ehhh wszystko by bylo pieknie gdyby nie ceny alkoholu.....nie wiem jak u was, ale u nas to rozwala poprostu.....wiec my jak studenci pijemy cos przed wyjsciem, co by w pubach czy clubach zaoszczedzic.

A ceny sa takie - piwo od 3L w gore, czase jeszcze nie ma w kuflach tylko butelka 0,33 kosztuje 4L!!!! zdzierwstwo, juz nie mowie o drinkach jakichs, toz by cale kieszonkowe na przelew spokojnie poszlo....

tzra sponsoring uskuteczniac jak nic nie ma wyjscia poprostu

a my w sobote z evel tosmy wode pily, to daja za free :lol: dobeze wiedziec[/quote]

CO DAJA ZA FREE??? :roll:

Gość > 23-03-2005, 15:23

Za free daja woda (bez kreseczki nad o) ))

No ale ja sobie nie wyobrazam innego stylu zycia podczas bycia operka - po prostu nie mam co robic. Ile mozna ogladac tv, czytac ksiazki czy siedziec przed kompem - ja wole wieczorkiem wyjsc i tyle. No i raczej nie jestem tania panienka co podrywa facetow i za 2 piwa idzie z nimi do lozka, nie martwcie sie dziewczeta nie psuje wam opinii wzorowych Polek, ze lubie dobra zabawe, nie znaczy, ze nie umiem sie bawic z klasa No a w urodziny rzeczywiscie przesadzilam, ale 21 urodziny sa tylko raz w zyciu!!!!!!

zofija > 23-03-2005, 15:38

Racja Racja !! to ze jakas dziewczyna lubi sobie wypic to nie znaczy ze za byle co leci z facetem do lozka :/ no bez przesady ja wychodze z przekonania ze najgorsze to sa ciche wody !!! i tyle zdarza sie ze szalone, zwariowane dziewczyny mimo alkoholu czy czegos tam potrafia bawic sie z wieksza klasa niz te takie cichuskie myszunie :/ ojjjj jak szalec to szalec byleby z umiarem

wredna_femina > 23-03-2005, 16:18

...

agulka > 23-03-2005, 16:34

w sumie racja..ciche wody najbardziej zaskakuja..

jednak chyba lepiej jest poszalec teraz kiedy jest sie mlodym, niz pozniej na starosc...co nie znaczy, ze zamierzam byc spokojna staruszka...co to , to nie

edyta_s > 05-06-2007, 14:42

odnawiam temat

ciekawe, jak mozna kogos poznac przecz neta w malej miescinie obawiam sie, ze moglabym miec problem, a w tej okolicy w ogole nie ma mlodych ludzi :/ z rodzinka jest fajnie, ale nie mozna z tymi samymi osobami przeciec non stop siedziec

Grizzly > 05-06-2007, 18:34

Ja będę mieć podobny problem, bo z tego co wiem to w mojej wsi nie ma ludzi w moim wieku itd. ale ja wieczorami w domu nie mam zamiaru siedzieć Obecna operka moich hostów powiedziała że zapozna mnie ze swoimi znajomymi, no i mam nadzieje że sama poznam fajnych ludzi w szkole itd.

Edyta zainstaluj sobie ICQ je?li nie masz, i znajdziez na pewno wiele osób z Twojego miasta i okolic
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia