• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

absolwentki rocznik 2005 ;)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• absolwentki rocznik 2005 ;)

• absolwentki rocznik 2005 ;)
  • Re: absolwentki rocznik 2005 ;)

oliwka911gt > 18-03-2005, 1:43

a dzania nie postudiach ??

Pati > 18-03-2005, 1:45

nieee, mloda koza z niej zaczela ale sie jej znudzilo

oliwka911gt > 18-03-2005, 1:57

aaha to takie buty. a jak bedzie mic doczynienia z wieloma absolwentami ?? dzania uwazaj :wink:

MONIKA > 19-03-2005, 22:15

studia nie zajac, nie uciekna, nie dzania? 8)

nikka > 22-03-2005, 23:21

Wlasnie zorietowala sie, ze przeoczylam ten temat.....

Tak wiec dopisuje sie do listy absolwentek 2005

W tym roku koncze studia mag. 4-go kwietnia obrona a juz nastepnego dnia rozpoczynam moja kariere au pair w Londynie! Wszystko na ostatnia chwile, ale do wczoraj jeszcze nawet nie bylam pewna czy przed wyjazdem bede miala zaliczony ostatni semestr....o obronie juz nie wspominajac, ale na szczescie wszystko sie udalo

Emm > 22-03-2005, 23:32

to gratuluje!!!A zapodaj nam jeszcze temat pracy magisterskiej.

A wiecie co?Ja to jestem pieprznieta.NIC nie napisalam przez weekend.Wyladowalam w kinie, bylam na zakupach.W niedziele przeczytalam czesc materialow i juz wiem, co chce napisac i co ma byc dokladnie w tej pracy, ale mi sie nie chce!!!!Jezuuuu, jak mi sie nie chce pisac pracy magisterskiej!!Musze sie wyzalic.Buuuuu.

Ja sie bronie w czerwcu.O ile prace napisze!!!!

martamaua > 22-03-2005, 23:33

No to gratulujemy

nikka > 22-03-2005, 23:45

Dzieki dziewczyny

Wiec temat mojej pracy mag. "Perswazja w reklamie prasowej na przykladzie czasopisma Twoj Styl"

A dwa lata wczesniej praca lic....juz nawet nie pamietam dokladnego tematu, ale cos o zaburzeniach odzywiania (anoreksja i bulimia)

Emm Ty sie nie martw.....tak jest, ze pisanie pracy sie odklada i odklada! Ja sie zabralam do jej pisania dopiero jak zdecydowalam sie na wyjazd au pair i bylo to na ostatnia chwile wiec nie mialam wyjscia i musialam ja napisac w niecale 2 miesiace. A potem czekalo mnie jeszcze zaliczanie calego nastepnego (letniego) semestru znacznie wczesniej (bo wlasciwie to powinnam bronic sie dopiero w czerwcu a teraz jeszcze na zajecia chodzic), ale na szczescie sie udalo :lol:

Emm > 22-03-2005, 23:51

nikka, co ty studiujesz?psychologie?

nikka > 23-03-2005, 0:02

Studiuje socjologie, chociaz temat mojej pracy lic. wskazuje wlasnie bardziej na psychologie a pracy mag. na marketing (albo tez psychologie), ale co tam :wink:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia