-
-
Re: Shopping - to to co AuPerki lubia najbardziej ;-)
ajrisz > 28-02-2005, 0:19
a ja mam problem z kupnem spodni na siebie, nosze 36 bo schudlam, a tu wszystkie babki maja takie duze tylki i praktycznie tylko takie spodnie w sklepach :? wogole wszystkie ciuchy takie wieeelkie -
Kalarepka > 28-02-2005, 0:39
O moj Boze, zazdroszcze Ci problemu...
Nie, bynajmniej nie uwazam go za smieszny, tylko ze ja po prostu chcialabym miec taki sam :lol:
Czyli ze chcialabym schudnac... -
MONIKA > 28-02-2005, 0:57
Oliwka nie dziekuj, :lol: po prostu Mlody Cie autorka uczynil. :wink: -
Mlody > 28-02-2005, 2:18
ale co ale jak ale gdzie - to nie ja :-( Monia mnie zmotywowala i zmobilizowala do wiosenych przecierek kurzu ;-) -
oliwka911gt > 28-02-2005, 8:59
czyli mam rozumiec ze to jej sprawka?? -
FutureAuPair > 09-03-2005, 13:36
A propos shoppingu to mam pytanie przede wszystkim chyba do Mary_An. Jak ma sie sprawa z zakupami w Belgii?Słyszałam,że nie jest tam jakos strasznie drogo i mozna sie fajnie ubrac nie wydaj?c maj?tku. -
martamaua > 19-03-2005, 0:42
Dajcie spokoj tak jak tu to ja nigdy w zyciu nie szalalam.Ostatnio lekka reka wydalam sobie ok.900dkk.A to jakies kosmetyki a to jeszcze perfumki dorzucilam,to kiecka w H&MKurde musze sie na dobre studia wybrac zeby kase na te moje widzimisie zarobic kiedys haha.W ogole jak tu z oszczedzaniem bedzie to ja nie wiem :roll: Bede musiala sie w koncu zmobilizowac...ciezko bedzie.... :? -
Olga Anna > 19-03-2005, 1:26
W Norwegi Vero Moda Cubus i H&M to jedne z najtanszych sklepow. H&M ma bardzo fajna sprzedaz wysylkowa, (zupelnie co innego niz w sklepach. Schiesser podobno jest tez raczej tani.....
A jesli chodzi o marki sporotowe to adidas to dno. Chyba najbardziej popularne jest ... umbro i puma
oj, czyzby reklama?
zaraz mi sie dostanie pewnie -
martamaua > 19-03-2005, 2:54
Tu tez sa chyba jedne z tanszych,ale nie kupuje dla samej taniochy,tylko ze mi sie podobajaBo design swietny maja i nie to co w pl....A o sportowych to nie bardzo wiem...moze Nike? -
MONIKA > 19-03-2005, 3:17
U mnie puma, mam zajebitne okurarki sloneczne i zegarek wlasnie z pumy, a poza tym: H&M, Express, Gap, American Eagle plus moj kochany Rarph Lauren. 8)