• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Au Pair Londyn 2012

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Au Pair Londyn 2012

• Au Pair Londyn 2012
  • Re: Au Pair Londyn 2012

Buuzia > 27-02-2012, 2:49

zaznaczyłam, że chcę Londyn a i tak dostaję oferty nawet ze Szkocji myślę, że w agencjach więcej mają "Londynu" bo wiadomo...stolyca...bogatsi to ich stać na agencje jak sama nie znajdę Londynu to w kwietniu zgłaszam się do agencji

olsztynianka22 > 28-03-2012, 20:23

Ja będę w Londynie 29tego czerwca...jeśli ktoś jest albo będzie miło by było się spotkać

mój email : <a href="mailto:ewciaszych@gmail.com">ewciaszych@gmail.com</a>

AniaaaB > 01-04-2012, 22:53

Czesc dziewczyny!! Pisze bo zamierzam opuscic moja rodzinke w lipcu albo w sierpniu i obiecalam pomoc w poszukiwaniu kogos na moje miejsce. Rodzinka mieszka w Stanmore (Jubilee line) w Londynie. Obowiazki jakie obowiazuja to pranie i prasowanie, odkurzanie, scieranie kurzy itp.NIE trzeba gotowac O szczegoly prosze pytac w prywatnych wiadomosciach!! Rodzinka jest bardzo sympatyczna i warunki sa swietne: duuuuzy pokoj z lazienka, oczywiscie wolne weekendy, ja uczeszczam do Stanmore College-mozna tam znalezc bardzo fajne kursy i po ukonczeniu niektorych otrzymuje sie certyfikat

Jesli, ktos jest zainteresowany prosze pisac na priv. Pozdrawiam )

karla2828 > 22-05-2012, 20:37

Witam ,wiem że piszę trochę nie na temat, ale zwracam się właśnie do Au pair w Londynie. Otóż, bardzo mi zależy, aby obejrzeć mecze siatkówki na olimpiadzie. Niestety sama przebywam na wyjeździe au pair we Włoszech i przegapiłam termin kiedy były dostępne w Polsce. Czy, któraś z was dziewczyny byłaby tak miła i zorientowała się czy można jej jeszcze kupić w Londynie? Naprawdę bardzo mi na tym zależy. Sama w lipcu będę au pair w Londynie, ale obawiam się że będzie już za późno, żeby je kupić,. Bardzo proszę o pomoc, to mój mail kontaktowy: <a href="mailto:karolina.scislak@gmail.com">karolina.scislak@gmail.com</a>. Pozdrawiam wszystkie Au Pairs.

margerich > 16-06-2012, 15:41

Hej Laseczki! Ja organizowałam sobie sama wyjazd, poprzez aupairworld i po kilku rozmowach przez skype'a etc. znalazłam swoją rodzinkę. :>

Za niespełna dwa miesiące wyjeżdżam na rok do Londynu! Miło byłoby spotkać tam jakąś inną "operkę"!!

Anjaa > 16-06-2012, 19:10

Ja będę godzinę od Londynu - Aylesbury

margerich > 16-06-2012, 20:43

Extra. Będziesz au pair po raz pierwszy?

Anjaa > 16-06-2012, 20:58

[quote name="margerich"]Extra. Będziesz au pair po raz pierwszy? [/quote]

Tak, to będzie mój pierwszy raz jako Au pair Ale już się nie mogę doczekać!

margerich > 16-06-2012, 21:36

To tak jak u mnie ! byłam kilka razy w Anglii, ale dłuższy wyjazd to coś zupełnie innego

Anjaa > 16-06-2012, 22:47

No dokładnie Już się tak cieszę, mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna