-
-
Re: wahania co do wyjazdu..
Nilva > 24-09-2004, 17:00
Łał, to ?wietnie!!Miejmy nadzieję, ze do zaakceptowania :wink:
A sk?d s?? -
E.K. > 24-09-2004, 17:07
No to rewelacja!!!!A dzieciaczki to masz wiekowo prawie jak ja!!!Napisz jak się tylko co? więcej dowiesz!! -
laola > 24-09-2004, 20:36
Jak sie dowiem czegos więcej to od razu napiszetak zaskoczona byłam tym telefonem..W ankiecie napisałam ze najszybciej chciałabym wyjechać 1 pazdziernika,a babka która dzwoniła do mnie pyta sie czy ewentualnie szybciej sie nie da..a ja 8O :!: :?: yyyy...szybciej :?: :!: musze bilet jeszcze zabukować, nie mówiac juz o zakupach :roll: . Ok,nie pisze juz nic więcej zeby nie zapeszac..niewiadomo czy im podpasuje wogle..Ale narazie jestem dobrej mysli -
Nilva > 26-09-2004, 16:59
laolcia, i co tam z t? rodzink?? -
E.K. > 26-09-2004, 18:04
Tak jest Nilveczka!!Niech dziewcze rodzinke opisze i sama sie wpisze na październikowy podbój UK!!
Laolcia - do działu o wszystkim w temacie: Wielka Brytania - październik - proszę wpisać swoje namiary i transporty też 8O . Tylko chyżo!! (jeżu!!jak to się pisze??!) -
laola > 27-09-2004, 13:59
jak bede co? wiedzieć, to na pewno sie wpiszęa narazie telefon milczy, nie ma zadnych wiadomosci,ale my?le ze juz niedługo...oby -
laola > 29-09-2004, 16:41
szlak mnie powoli trafia..mieli dzwonic,nie dzwoni?...Wiem, ze inne operki o wiele dłuzej czekaja na swoje rodzinki, ale jak dali mi juz cień nadziei, to po prostu szaleje z niecierpliwosci :!: i czegos tu nie rozumiem..Tak bardzo zależało im na czasie, a teraz CISZA.Tak sobie my?le, ze gdyby cos było nie tak, to przeciez daliby mi znać,a tu nic..Z drugiej strony boje sie nawet pomy?leć, że z ta rodzink? mogłoby się nie udać -
Nilva > 29-09-2004, 16:43
Może spróbuj się skontaktować z agencj? i dowiedzieć się o co chodzi... skoro mieli dzwonić, to powinni zrobić to już dawno... -
laola > 05-10-2004, 18:39
dzisiaj w końcu doczekałam sie jakis wiesci z mojej agencji..niezbyt optymistycznych,ponieważ jak sie okazało rodzinka zrezygnowała całkiem z programu nie jest mi za wesoło, mimo ich zapewnien ze wyjade na pewno w pazdzierniku.A tak wogle, nie podoba mi sie ta agencja coraz bardziej, choc jest sprawdzona, polecona itd. Mam juz dosc czekania, denerwuje mnie brak jakis informacji co sie dzieje w sprawie mojego wyjazdu.CHCE JUZ WYJECHAC!! a kiedy wyjade..hmm..tego nie wiem i trudno mi ,a juz pewno im cokolwiek powiedziec -
E.K. > 05-10-2004, 19:40
No to lipa... :? Ale nie poddawaj się, jeszcze możesz wyjechać pod sam koniec października. Przy odrobinie szczę?cia...A Agencja...no cóż, to chyba rodzina najbardziej zawaliła...