• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Pytania jednorazowe

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Pytania jednorazowe

• Pytania jednorazowe
  • Re: Pytania jednorazowe

Insula > 09-08-2011, 3:20

Za pierwszy tydzień - ten w którym jesteś na szkoleniu nikt Ci nie płaci. Za drugi tydzień powinnaś mieć zapłacone.

Adderall > 09-08-2011, 17:02

To ja też mam pytanie.

Jeśli chodzi o sieci komórkowe w UK. Jaka się najbardziej opłaca?

oczubek > 10-08-2011, 11:33

Hej, ile godzin w opiece nad dziećmi macie? Ja mam 1000 i nie wiem, może to za mało? Jak przeglądałam profile innych au pair, to niektóre mają niesamowitą liczbę.

anetaar > 10-08-2011, 15:59

Ja mialam 2800h jakos... ale zauwazylam,ze dziewczyny, ktore mialy niewiele ponad tysiac tez szybko rodziny znalazly

Adderall > 10-08-2011, 17:28

Ja nie miałam w ogóle referencji i znalazłam szybko rodzinę i dobre pieniądze.

Flower.Power.Diva > 10-08-2011, 22:51

[quote name="Adderall"]To ja też mam pytanie.

Jeśli chodzi o sieci komórkowe w UK. Jaka się najbardziej opłaca?[/quote]

O2, T-Mobile, Orange, Virgin, Vodafone, 3 i jeszcze jedna, ale nie pamietam nazwy, musiala bym zapytac - stworzona specjalnie z mysla o polaczeniach miedzynarodowych.

Nikt Ci nie powie jaka sie najbardziej oplaca, wszystko zalezy od Ciebie, czego szukasz, czego potrzebujesz. Orange ma oferuje np. znizki w srody 2 w cenie 1: pizza, kino, kregle i takie tam.

T-Mobile mozna doladowac juz od 5 funtow i mozna wykupic tanie polaczenia za granice.

O2 czesto daje znizki na zasadzie: przegadales dzis 3 minuty, do konca dnia masz za darmo (przynajmniej tak bylo przez jakis czas), albo byles na internecie 1 minute, reszte dnia masz za darmo. Ale doladowywac trzeba od 10 funtow.

Sama musisz poczytac i sprawdzic, co Ci najbardziej odpowiada.

Ash > 11-08-2011, 0:02

ja mam o2 i za doładowanie za 10 funtów mam 30min do polski gratis, a za 15 czy 20 funtów mam godzinę do polski za free i nieważne czy na kom czy na stacjonarny

Adderall > 11-08-2011, 1:35

Normalnie na kartę? Też właśnie myślałam nad tą siecią. Najbardziej chodzi mi właśnie o połączenia do PL na komórkę. Bo jak dzwoniła do mnie moja hostka, to rozmawiała ze mną ponad godzinę i zastanawiałam się czy ma jakiś pakiet albo inną promocję...

Ash > 11-08-2011, 9:40

hości są dziani i często mają znajomych po całym świecie i sobie dzwonią bez pakietów

I tak na kartę, sim kartę rozdawali za darmo jak leciałam do UK z wizzair ^^

Flower.Power.Diva > 11-08-2011, 12:16

[quote name="Adderall"]Normalnie na kartę? Też właśnie myślałam nad tą siecią. Najbardziej chodzi mi właśnie o połączenia do PL na komórkę. Bo jak dzwoniła do mnie moja hostka, to rozmawiała ze mną ponad godzinę i zastanawiałam się czy ma jakiś pakiet albo inną promocję...[/quote]

No to Lebara:

https://www.lebara-mobile.co.uk/FreeSIM ... 4Qodyx3Bzg
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia