-
-
Re: Pytania jednorazowe
Insula > 09-08-2011, 3:20
Za pierwszy tydzień - ten w którym jesteś na szkoleniu nikt Ci nie płaci. Za drugi tydzień powinnaś mieć zapłacone. -
Adderall > 09-08-2011, 17:02
To ja też mam pytanie.
Jeśli chodzi o sieci komórkowe w UK. Jaka się najbardziej opłaca? -
oczubek > 10-08-2011, 11:33
Hej, ile godzin w opiece nad dziećmi macie? Ja mam 1000 i nie wiem, może to za mało? Jak przeglądałam profile innych au pair, to niektóre mają niesamowitą liczbę. -
anetaar > 10-08-2011, 15:59
Ja mialam 2800h jakos... ale zauwazylam,ze dziewczyny, ktore mialy niewiele ponad tysiac tez szybko rodziny znalazly -
Adderall > 10-08-2011, 17:28
Ja nie miałam w ogóle referencji i znalazłam szybko rodzinę i dobre pieniądze. -
Flower.Power.Diva > 10-08-2011, 22:51
[quote name="Adderall"]To ja też mam pytanie.
Jeśli chodzi o sieci komórkowe w UK. Jaka się najbardziej opłaca?[/quote]
O2, T-Mobile, Orange, Virgin, Vodafone, 3 i jeszcze jedna, ale nie pamietam nazwy, musiala bym zapytac - stworzona specjalnie z mysla o polaczeniach miedzynarodowych.
Nikt Ci nie powie jaka sie najbardziej oplaca, wszystko zalezy od Ciebie, czego szukasz, czego potrzebujesz. Orange ma oferuje np. znizki w srody 2 w cenie 1: pizza, kino, kregle i takie tam.
T-Mobile mozna doladowac juz od 5 funtow i mozna wykupic tanie polaczenia za granice.
O2 czesto daje znizki na zasadzie: przegadales dzis 3 minuty, do konca dnia masz za darmo (przynajmniej tak bylo przez jakis czas), albo byles na internecie 1 minute, reszte dnia masz za darmo. Ale doladowywac trzeba od 10 funtow.
Sama musisz poczytac i sprawdzic, co Ci najbardziej odpowiada. -
Ash > 11-08-2011, 0:02
ja mam o2 i za doładowanie za 10 funtów mam 30min do polski gratis, a za 15 czy 20 funtów mam godzinę do polski za free i nieważne czy na kom czy na stacjonarny -
Adderall > 11-08-2011, 1:35
Normalnie na kartę? Też właśnie myślałam nad tą siecią. Najbardziej chodzi mi właśnie o połączenia do PL na komórkę. Bo jak dzwoniła do mnie moja hostka, to rozmawiała ze mną ponad godzinę i zastanawiałam się czy ma jakiś pakiet albo inną promocję... -
Ash > 11-08-2011, 9:40
hości są dziani i często mają znajomych po całym świecie i sobie dzwonią bez pakietów
I tak na kartę, sim kartę rozdawali za darmo jak leciałam do UK z wizzair ^^ -
Flower.Power.Diva > 11-08-2011, 12:16
[quote name="Adderall"]Normalnie na kartę? Też właśnie myślałam nad tą siecią. Najbardziej chodzi mi właśnie o połączenia do PL na komórkę. Bo jak dzwoniła do mnie moja hostka, to rozmawiała ze mną ponad godzinę i zastanawiałam się czy ma jakiś pakiet albo inną promocję...[/quote]
No to Lebara:
https://www.lebara-mobile.co.uk/FreeSIM ... 4Qodyx3Bzg