-
-
Re: Samotny rodzic/ Single parent family
Caroline > 19-02-2005, 23:18
Tak mi się teraz przypomniało, że przegl?daj?c jedn? z zakazanych stronek, widziałam profil od pary gejów z bodajże o?mioma adoptowanymi chłopakami! Nie jestem pewna ilo?ci dzieci, ale było ich tam straaaasznie dużo, czujecie to, dziesięciu chłopa w domu i Ty jedna?!!
Sprz?tanie 24 na dobę.... -
MONIKA > 20-02-2005, 9:59
Ja tylko powiem, ze samotny tatus, jesli tylko spelnia kilka warunkow jest najlepsza opcja dla operki. Warunki: ktos, kto bedzie sprzatal chate, rozwiedziny, ewentualnie dluzsze czas, min 2 lata po pogrzebie, a dzieci w wieku szkolnym.
Co do trzech chlopakow w wieku, 8 do 13, wzielabym bez zastanawiania. Caly czas w szkole siedza ci chlopcy. Cudne rozwiazanie. A z mlodymi "facetami" zdecydowanie latwiej sie dogadac niz z dziewuszyskami w tym samym, nastoletnim wieku. -
mirka > 20-02-2005, 16:20
Witam
Wlasnie jestem w trakcie wybierania rodzinki, z tym ze ja nie jade przez agencje.
Jezeli chodzi o samotnych tatusiow to roniez moge juz cos na ten temat powiedziec. dokonaklam podzialu, ktory mysle jest calkiem sluszny. Pomogla mi w tym przyjaciolka, dostalam kilka maili od rodzin wsrod ktorych bylo 2 samotnych ojcow. Poprosilam kumpelke o ocene taka na podstawie zdjecia bo wydaje mi sie, ze to tez sokx kryterium. Marta stwierdzila, ze jeden "lubi byc bity", ten akurat byl wdowcem od 18 miesiecy. Moze bity to juz spora przesada, ale facet mial taka smutna mine, ze szkoda bylo patrzec. Drugi natomiast wygladal jak "deflorator" przypominam to nie moje stwierdzeniei ciagle podkreslal, ze chce zebym stala sie czescia rodziny!!!!
Jeszcze jedno o czym pomyslalam, samotni ojcowie sporo placa, ale sporo wymagaja, bo dla dziciaczkow masz byc matka, dla niego kumpela i oczywiscie chata ma lsnic.
Chyab nigdy nie wyjade jak tak dalej pojdzie
PS. pisze bez polskich znakow, bo pomyslalam, ze to moze byc problem dla kobietek za granica
pa Mirka -
MONIKA > 20-02-2005, 23:19
Polskie literki nie sa problemem dla dziewczyn za granica. Wyswietlaja sie, jka sie wyswietlac powinny. przynajmniej w USA. :wink: -
martamaua > 21-02-2005, 11:57
A ja mam z nimi problem niestety,nie widze.Ale o czym innym.Kiedys z ciekawosci weszlam na zakazana stronke popatrzec na ogloszenia z Niemiec i byl tam sobie oj mlodziutki bo bodajze 23letni single father z synkiem i chcial au pair.No i bylo zdjecie.Uo jesssssusssss cos wspanialegoTaaakie ciacho,ze nie pytajcie W sumie moglam sie zglosic ihihih :twisted: joke Ale na powaznie to widzialam kilka ogloszen z ktorych wyraznie bilo,ze chca tam ciebie za kogos wiecej niz au pair.I to mnie wqrza co nieco,bo au pair to jest au pair i strony o tym nie sa jakimis matrymonialnymi,albo jak czesto pisza,ze tylko do sprzatania,albo raz widzialam do stajni!!chryste panie gdzie ta cywilizacja?!No i zdarzylo sie,ze do starszych ludzi...no prosze was....mysle,ze jest tyle stron z takimi rzeczami,ze ci ludzie co oglaszaja sie na ''naszych'' to jacys pechowcy albo sa zwyczajnie leniwi.Zaczyna mnie juz wqrzac to zle pojmowane pojecie au pair! :mad: -
Gość > 21-02-2005, 12:38
a ja widzialam ogloszenie jedno do wyprowadzania psow, a jedno do samotnej bezdzietnej starszej pary, ktorzy na miesiac chcieli dziewczyne, zeby u nich pobyla jakos ich przyjaciolka.
a tak a propos samotnych fathers - widzialam ogloszenie od Polaka mieszkajacego na stale w Sztokholmie (lat 32), ze chce Au Pair do synka, ale operka ma byc miedzy 28-32 (czyli konretnie raczej malzonki szukal :lola poza tym - KATEGORYCZNIE NIE POLKA!
tez sie zrobil, wielki Szwed z niego... -
martamaua > 21-02-2005, 14:14
. -
maluta18 > 21-02-2005, 22:36
martamua daj mi linka do tego 23 letniego niemcaja go wezme jak taki fajny a ty moze jedziesz do Niemiec??ja mam pytanie co powiecie na singiel mother?? dostalam propozycje od kobiety ktora wychowuje sama 2 corki (6 i 9 l) z hanoveru, tylko ze musialabym pracowac wiecej niz 5 h dziennie z tym ze do poludnia jestem sama bo male w szkole. no i propozycja wydaje sie byc ciekawa ale chcialabym poznac wasze opinie! -
martamaua > 21-02-2005, 22:41
. -
maluta18 > 21-02-2005, 22:47
ale ty szybka jestesno kobieta wydaje sie byc w porzadku, wiekszosc czasu jej nie bedzie a wekendy mam cale wolne wiec moze nie bedzie zle chociaz jeszcze nie zgodzilam sie ostatecznie moze znajdzie sie lepsza jakas rodzinka w okolicach Hanoveru a pozatym wyjezdzam dopiero w pazdzierniku :roll: