-
-
Re: Tesknota za innym czlowiekiem - co wy na to?
festynka7 > 16-08-2004, 14:09
hej- to fajnie- juz za niedlugo))) mnie niestety nie bylo stac na samolot- ale teraz juz wiem gdzie szukac tanich polaczen samolotowych i juz chyba nie skorzystam z autobusu- tez mam obawy przed lataniem- ale ta podroz autobusem to po prostu koszmar!!!! dlatego na pewno sie przelamie przy powrocie na swieta.
czekamy na Ciebie
pozdrowionka.pa -
fenka > 16-08-2004, 14:27
Notez sie ciesze, ale z drugiej strony boje sie troche. No i nie chce sie rozstawac z facetem, ale to jego wina, bo mowilam mu zeby sie predzej tego jezyka uczyl, to szybciej bedziemy razem.
Co do samolotu, to widzialam, ze to wyjdzie taniej niz autokar. Juz mi sie nie chce po raz piaty przechodzic tego koszmaru zwiazanego z podroza do UK autokarem :wink: -
festynka7 > 17-08-2004, 13:48
fajnie ze znalazlas tanszy samolot- to jest niesamowite- a ta podroz autobuem potrafi wymeczyc kazdego....no i jak ty juz jechalas 4 razywspolczucia
a co do faceta to sciagaj go jak najszybciej- tu mu latwiej przyjdzie nauka niz tam- ale juz bedzie mial duza motywacje- bo Ty znowu bedziesz z dala od niegoale bedzie ok
pozdrowionka.pa -
fenka > 17-10-2004, 19:59
No teraz z innej beczki. Pare slow o mojej ukochanej ex-rodzince.
Zaczne od tego, ze zostawilam u nich swoje rzeczy i chcialam po powrocie do UK je zabrac. Wyslalam wiec maila, ze chce niedlugo przyjechac-zadnej odpowiedzi. Wyslalam nastepnego - znowu nic. Z moja terazniejsza hostka zadzwonilysmy w koncu do niej. Ta wymyslila, ze zmienila maila i dlatego nie przeczytala mojego listu (co ona pierdoli, przezciez na pewno od czasu do czasu sprawdza srarego maila). No nic. Powiedziala, ze sie zastanowi nad data i da znac. Napisla, w czwartek, ze moge przyjechac w ta niedziele wieczorem. Mialam jechac z Kim (moja obecna host), ale ona miala juz inne plany. A ona mi napisala, ze to wstyd, ze nie przyjechalam dzis. No ku...wa jakas pier...ta.
Ale nie to jest najlepsze. Jak u niej bylam, to dala mi Nokie 3310 z numerem. Myslalam, ze ona mi ja dala na zawsze, bo to padlo bylo stare, ze szok. Warta moze z 10L. Moze nawet nie. No i ona mi napisala, ze jak do niej przyjade to mam jej oddac ten tel. i numer, bo zapomnialam go zostawic. I dzis dostalam maila, z tym tekstem o wstydzie, a ona mi znowu przypomniala, ze mam jej ten tel. oddac Nie wiem czy sie smiac czy palkac. Przeciez ja bym sie wstydzila o takie cos upomniec. Rozumiem, zeby on cenny byl, ale ten tel. trzeba bylo ladowac co kilka godz. No ale mnie rozbawila tym. Mam nadzieje, ze was tez -
MONIKA > 17-10-2004, 20:43
Fenka, a dlaczego Ty w temacie "Tesknota za drugim czlowiekiem" napisalas o Twojej bylej hostce? Tasknisz za nia czy jak? Czy to mialo byc, ze ona teskni za Toba? Czy za tym telefonem? Myslalam, ze tu poczytam wiiesci bardziej sentymentalne... -
Gość > 17-10-2004, 20:55
tez jak zobaczylam to mowie ni z gruszki ni z pietruszki aleee wlasciwie cos napisac trzeba a jak sie juz nie teskni za drugim czlowiekiem... eeeeee... fiutkiem chcialam napisac soory fenia! ;D -
MONIKA > 17-10-2004, 21:19
FIUTKIEM....? :lol: tez jakos nie tesknie, a przeciez zadnego zmiennika poki co nie znalazlam... :wink: -
Gość > 17-10-2004, 21:36
no jak napisze duzym fiutkiem czyli fiu**m to sie cenzura wklei i bedzie po ptokach. ;D -
Pati > 17-10-2004, 22:56
a tej to jedno w glowie!!!! :twisted: ZN normalnie ZN :twisted: -
MONIKA > 18-10-2004, 0:01
A ja myslalam, ze fiutek byl maly, no mniejszy od tego ocenzurowanego fiu...a :lol: