• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Operki z Angli poszukiwane!!!!!!!!!

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• Operki z Angli poszukiwane!!!!!!!!!

• Operki z Angli poszukiwane!!!!!!!!!
  • Re: Operki z Angli poszukiwane!!!!!!!!!

Kierlajn > 15-06-2009, 16:43

No to moze w ten weekend jakies spotkanie w Londynie ;> (jacie zbankrutuje;p) hehe ale wszyscy mile widziani

ila > 17-06-2009, 20:24

Dzień dobry, cześć i czołem witam grono szanownych au pairs

Na forum goszczę już od jakiegoś czasu, pasuje się w końcu uaktywnić na dobre

Ila jestem, 20 lipca powiekszę grono au-pairskie w UK. Będę w Harlow. Au pairką byłam już dwa razy więc wiem z czym to się je hihi . Tym razem planuję roczek z rodzinką (poprzednio wyjeżdżałam 2 razy jako summer au pair, teraz kończę studia (licencjat) i robię sobie rok "odpoczynku"), będę opiekować się chłopcem 4 letnim i dziewczynką 7 letnią.

Rodzinka wydaje się fajna, jesteśmy w stałym kontakcie mailowym, rozmawialiśmy przez telefon (jaki mają cudny akcent!!! heh przepraszam, moje osobiste zboczenie, kończę filologię ).

W każdym razie, z tego co zdążyłam zauważyć to jest Was sporo w Londynie i okolicach, więc jak chcecie przygarnąć kolejną zbłąkaną osóbkę do swojego gangu, to będę wdzięczna hihi .

Pozdrawiam .

shante > 17-06-2009, 21:55

No pewnie, że przygarniemy jestem w siódmym niebie, coraz więcej osób w UK, ach :mrgreen:

Ja będę od 2 września, ale skoro jesteś na rok, to z pewnością będziemy miały mnóstwo okazji, żeby się spotkać, także w większym gronie

jadlasiebie > 17-06-2009, 22:06

hehe i kolejna osóbka w Uk)

Kachaaa > 18-06-2009, 10:05

duzo nas:]

Yoanna > 18-06-2009, 14:48

ooo ila ty juz kiedys pisalas ze w harlow bedziesz, nie? a wiec nie tak daleko ode mnie

ila > 18-06-2009, 15:40

Yoanna, dokładnie tak będę na kawę wpadać do Ciebie haha

blairwaldorf > 06-08-2009, 10:52

Hejjj ja się wybieram we wrześniu na 12 mieś. do Winchesteru ale zamierzam pokazywać się w Londynie bo nie wyobrażam sobie innej opcji

shante > 06-08-2009, 11:09

Zapraszamy serdecznie Rzeczywiście Londyn musi być zwiedzony co najmniej kilka razy

89dzoana89 > 06-08-2009, 17:44

Pewnie ze zapraszamy

W tym roku londyn bedzie weekendowo przez au pair'ki okupowany :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia