-
-
Re: Operki z Angli poszukiwane!!!!!!!!!
Kierlajn > 15-06-2009, 16:43
No to moze w ten weekend jakies spotkanie w Londynie ;> (jacie zbankrutuje;p) hehe ale wszyscy mile widziani -
ila > 17-06-2009, 20:24
Dzień dobry, cześć i czołemwitam grono szanownych au pairs
Na forum goszczę już od jakiegoś czasu, pasuje się w końcu uaktywnić na dobre
Ila jestem, 20 lipca powiekszę grono au-pairskie w UK. Będę w Harlow. Au pairką byłam już dwa razy więc wiem z czym to się je hihi. Tym razem planuję roczek z rodzinką (poprzednio wyjeżdżałam 2 razy jako summer au pair, teraz kończę studia (licencjat) i robię sobie rok "odpoczynku"), będę opiekować się chłopcem 4 letnim i dziewczynką 7 letnią.
Rodzinka wydaje się fajna, jesteśmy w stałym kontakcie mailowym, rozmawialiśmy przez telefon (jaki mają cudny akcent!!! heh przepraszam, moje osobiste zboczenie, kończę filologię).
W każdym razie, z tego co zdążyłam zauważyć to jest Was sporo w Londynie i okolicach, więc jak chcecie przygarnąć kolejną zbłąkaną osóbkę do swojego gangu, to będę wdzięczna hihi.
Pozdrawiam. -
shante > 17-06-2009, 21:55
No pewnie, że przygarniemyjestem w siódmym niebie, coraz więcej osób w UK, ach :mrgreen:
Ja będę od 2 września, ale skoro jesteś na rok, to z pewnością będziemy miały mnóstwo okazji, żeby się spotkać, także w większym gronie -
jadlasiebie > 17-06-2009, 22:06
hehe i kolejna osóbka w Uk) -
Kachaaa > 18-06-2009, 10:05
duzo nas:] -
Yoanna > 18-06-2009, 14:48
ooo ila ty juz kiedys pisalas ze w harlow bedziesz, nie? a wiec nie tak daleko ode mnie -
ila > 18-06-2009, 15:40
Yoanna, dokładnie takbędę na kawę wpadać do Ciebie haha -
blairwaldorf > 06-08-2009, 10:52
Hejjj ja się wybieram we wrześniu na 12 mieś. do Winchesteru ale zamierzam pokazywać się w Londynie bo nie wyobrażam sobie innej opcji -
shante > 06-08-2009, 11:09
Zapraszamy serdecznieRzeczywiście Londyn musi być zwiedzony co najmniej kilka razy -
89dzoana89 > 06-08-2009, 17:44
Pewnie ze zapraszamy
W tym roku londyn bedzie weekendowo przez au pair'ki okupowany :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: