• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Male Au Pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Male Au Pair

• Male Au Pair
  • Re: Male Au Pair

kajtuś > 22-08-2012, 14:52

Wiesz, Blonde... Mysle, ze kazdy z poczatku mial chwile zwatpienia...

blonde > 22-08-2012, 15:00

Jasne, że każdy miewa. I wiem to również z własnego doświadczenia. I ja też szukałam rodziny długo, bo 4 miesiące - jak na dziewczynę, to bardzo długo. I nie dlatego, że miałam mało godzin, kiepską aplikację, mówię słabo po angielsku czy mam krótko prawo jazdy - wręcz przeciwnie, wszystko było super, babki z agencji mówiły, że mam świetną aplikację i właściwie to one same nie wiedzą, dlaczego nie mogę znaleźć rodziny... Miałam chwile zwątpienia, owszem, ale trzeba je po prostu zwalczać szybciej niż przychodzą. Ja się nie poddałam i za niecałe dwa tygodnie wylatuję. A miałam już różne myśli - żeby jednak na studia iść, a może jednak do innego kraju, a może to może tamto. Ale ostatecznie trwałam przy swoim i mi się udało. I mam nadzieję, i życze Wam tego, żeby Wam też się udało!

kajtuś > 22-08-2012, 15:09

A gdzie jedziesz? Moge wiedziec?

Ja po miesiącu czekania się zalamie!

blonde > 22-08-2012, 15:11

Stamford, Connecticut, USA

kajtuś > 22-08-2012, 15:12

A przepraszam, pamietam z bloga, ze USA. No to stany to wiadomo, ze moze dluzej. Ja chce do Anglii

marika1 > 23-08-2012, 16:21

pytałeś o życie towarzystkie male au-pair...

ja obecnie koleguję się tutaj z jednym chłopakiem, anglikiem, który jest au-pair - jego wolny czas nie odbiega w niczym od rozrywek dziewczyn au-pair.

spędza z nami czas, a i poznał kolegów, z którymi ostatnio spędza więcej czasu (wiadomo, cały czas z babami, ile można <3 ), chodzi do barów, na plażę... a nawet z moją tutaj koleżanką au-pair miał przelotny romans ( ograniczony do jednego pijanego pocałunku, ale ... )

życie towarzystkie, jak życie towarzyskie - jeśli masz je udane w normalnych warunkach to i poradzisz sobie w warunkach au-pair

angelaa > 23-08-2012, 17:17

[quote name="kajtuś"]Ja chce do Anglii[/quote]

to dlaczego nie poszukasz na własną rękę?

kajtuś > 23-08-2012, 20:41

[quote name="angelaa"]
    [quote name="kajtuś"]Ja chce do Anglii[/quote]

to dlaczego nie poszukasz na własną rękę?[/quote]

Podpisalem dzisiaj umowe z biurem, w nastepnym tygodniu zaczna sie poszukiwania rodzinki. Wole jechac z biurem, bede czul sie psychicznie pewniej

balbina > 24-08-2012, 1:44

w sumie rozumiem, że wolisz przez agencję, bo to wiadomo bardziej pewnie, ale trochę kaski jednak szkoda

kajtuś > 24-08-2012, 12:20

[quote name="aguta"]w sumie rozumiem, że wolisz przez agencję, bo to wiadomo bardziej pewnie, ale trochę kaski jednak szkoda [/quote]

No szkoda, nie moge powiedziec, ze nie... No ale...
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna