-
-
Re: Maturalne au-pair - 2011
martak > 28-10-2010, 22:57
vaszka, gratulacje i dziękuję życzenia!
a Ty Insula nie poddawaj się!
Zobaczymy jak mi jutro pójdzie... o 17:30 godzina prawdy w Lublinie... Trzymajcie za mnie kciuki dziewczyny! :* -
szuszuvp > 28-10-2010, 23:10
martak powodzenia! moja znajoma też jutro zdaje więc będę trzymać kciuki i za nią i za Ciebie :D -
mooi > 28-10-2010, 23:21
ja co prawda już sporo po maturze, ale pozwólcie, że dołączę do gratulacji i 3mania kciuków :) -
vaszka > 28-10-2010, 23:40
Dziękuję wszystkim
Insula nie poddawaj się, jak ja zdałam to każdy może (serio, jeszcze 4 miesiące temu facet do mnie mówi- proszę wcisnąć sprzęgło, a ja pełny gaz, bo mi się pedały pomyliły) -
Insula > 29-10-2010, 18:15
nie ma mowy o poddawaniu się, ale można się wkurzyć jak się zawali egzamin i nawet na egzaminatora nie można zrzucić winy ;D bo egzaminator był naprawdę miły co podobno się rzadko zdarza -
martak > 30-10-2010, 0:58
[quote name="Insula"]nie ma mowy o poddawaniu się, ale można się wkurzyć jak się zawali egzamin i nawet na egzaminatora nie można zrzucić winy ;D bo egzaminator był naprawdę miły co podobno się rzadko zdarza[/quote]
Hehe, przybije Ci piątkę jak widać
Też mi się nie udało, ale nie poddaję się, w środę umawiam kolejny terminEgzaminator naprawdę trafił mi się miły, ale problem jest z tymi samochodami w WORDzie: chodziło mi tak źle sprzęgło że nie mogłam go dobrze wyczuć, to nie to samo sprzęgło co na moim ukochanym treningowym autku...
No ale nic, wiem na co następnym razem bardziej uważać a do tego czasu znajdę jakiś samochód z rozklekotanym sprzęgłem, wtedy i na taka opcję będę gotowa
Ważne że mam wsparcie i rodziców, i zza Oceanu (siostry i pewnej bliskiej mi osoby), więc o co się tu martwić, jedziemy dalej
A teraz odchodząc tak od nauki jazdy, to chciałam taki drażliwy dla wielu osób temat podjąć: co dziewczynki zdajecie na maturze? Bo mi niektórzy mówią że porywam się z motyka na Słońce, ale ja po prostu chcę realizować swoje marzeniaA jak się nie uda dobrze napisać, to co roku są poprawki
Więc jak to u was wygląda? -
Joan > 30-10-2010, 2:00
fajnie dziewczyny, że się nie poddajecie i myślicie pozytywnie z tym prawkiem, bo jak jak nie zdam 6 listopada to pewnie będę mega zawiedziona - znając siebie, porażki wcale mnie nie motywują tylko pogrążają..
a co do matury, to ja zdaję polski i angielski rozszerzony, matmę i historię podstawową, chociaż zastanawiam się też nad wosem -
szuszuvp > 30-10-2010, 11:57
Joan nie martw się na zapas :) ja w was wierzę!
a ja piszę maturę z polskiego i matmy podstawy, angielski i gegra rozszerzenie i francuski podstawa (francuski to tak wstępnie :D)
martak a Ty ? -
Insula > 30-10-2010, 12:44
Nie możesz się załamywać Joan jak nie zdasz, a jakby mimo tego doszło do takiej sytuacji to napisz do mnie, to Ci opowiem co odwaliłam na egzaminie i od razu Ci się nastrój poprawi ;D ale puki co egzamin przed Tobą więc myśl pozytywnie! a i dobra rada dla zdających sprawdźcie czy czasem nie macie okularów w papierach bo jedna laska u nas na testach zdała a że miała wpisane okulary(chociaż już dawno w nich nie chodziła-jakieś błędy nie wiem dokładnie) nie została dopuszczona... a i czekolada przed testami to też dobra opcja ;D
Ps. Matura -polski® gegra®matma(P)angielski(P) -
anusiawa > 30-10-2010, 18:05
Joan, dasz radęja na maturze zdaję polski(P), ang.®, ros(P), matmę® i geo.®