-
-
Re: Andaluzjo! Przybywam
dorotkaaa > 27-09-2010, 15:54
tak.. dzisiaj musze powiedziec mojej obecnej ze odchodze ;/ -
Klarasek > 27-09-2010, 16:39
To oni jeszcze o tym nie wiedzą??!! A u jakiej rodzinki teraz będziesz? Jak ją znalazłaś? -
dorotkaaa > 28-09-2010, 10:43
No nie, chciałam najpierw mieć pewną rodzinę, żeby nie zostać na lodzie bez rodziny.. już im powiedziałam wczoraj, przeprowadzam się 9 pazdziernika =)
moja nowa rodzina mieszka 20 minut od barcelony, jedno dziecko 11 lat.. mam nadzieje ze bedzie lepiej ;P -
Katka > 28-09-2010, 12:31
ty nie chciałaś bez rodziny zostać, a ich zostawiłaś bez au pair ;p heh... -
Yoanna > 28-09-2010, 12:37
maja 2 tyg na znalezienie kogos wiecnie widze problemu -
dorotkaaa > 28-09-2010, 14:36
wiesz Katka oni sobie poradzą.. niestety czasem (zwłaszcza jak się jest samemu za granicą i jak sie ma mało kasy) trzeba myśleć o sobie.. jak jesteś au-pair to na pewno mnie rozumiesz ; ] -
Klarasek > 28-09-2010, 15:31
To fakt, skoro mają 2 tygodnie na znalezienie nowej to wszystko w porządku natomiast gdybyś odeszła z dnia na dzień bez jakiegoś drastycznego powodu np. pefidne wykorzystywanie i nie trzymanie sie umowy (bo to chyba tylko dzieciak nieznośny, prawda?) to już nie do końca byłoby to ładne. -
Katka > 28-09-2010, 21:00
jasne jasne, tak się tylko zaśmiałam bo to zdanie wcześniejsze śmiesznie zabrzmiało w kontekście
Ale jasne - oni maja czas, przez 2 tyg spokojnie kogoś znajdą itdpowodzenia! -
hiszpankaa > 01-10-2010, 14:17
Uaktualniam
Poznałam kolejną au pairMówi po polsku bo jej mama jest polką a mieszka w szwecji tak więc codziennie chodzimy z dziećmi do tego samego parku
Wczoraj byłam z hostką i dziećmi na plażyBooosko! Oni do jakiegoś klubu należą, więc jedzenie, picie, leżaczki ... wszystko na co masz ochote ahh ... a dziś wieczorem szleję na mieście z dziewczynami -
hiszpankaa > 06-10-2010, 23:40
Czy ja aż tak zanudzam, że żadnego odzewu nie mam?
No więc ... wczoraj byłam na kursie nurkowania na Gibraltarze który wygrałam z Moa w zeszły weekend!! Boosko!!
Widoki nie do opisania!
A w ogóle to mi się tu bardzo podoba, szaleję na maxa, rodzinka cudowna, dzieciaki głośne ale kochane
Czekam na kolejne au pair w Hiszpanii