• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Andaluzjo! Przybywam

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Andaluzjo! Przybywam

• Andaluzjo! Przybywam
  • Re: Andaluzjo! Przybywam

dorotkaaa > 27-09-2010, 15:54

tak.. dzisiaj musze powiedziec mojej obecnej ze odchodze ;/

Klarasek > 27-09-2010, 16:39

To oni jeszcze o tym nie wiedzą??!! A u jakiej rodzinki teraz będziesz? Jak ją znalazłaś?

dorotkaaa > 28-09-2010, 10:43

No nie, chciałam najpierw mieć pewną rodzinę, żeby nie zostać na lodzie bez rodziny.. już im powiedziałam wczoraj, przeprowadzam się 9 pazdziernika =)

moja nowa rodzina mieszka 20 minut od barcelony, jedno dziecko 11 lat.. mam nadzieje ze bedzie lepiej ;P

Katka > 28-09-2010, 12:31

ty nie chciałaś bez rodziny zostać, a ich zostawiłaś bez au pair ;p heh...

Yoanna > 28-09-2010, 12:37

maja 2 tyg na znalezienie kogos wiecnie widze problemu

dorotkaaa > 28-09-2010, 14:36

wiesz Katka oni sobie poradzą.. niestety czasem (zwłaszcza jak się jest samemu za granicą i jak sie ma mało kasy) trzeba myśleć o sobie.. jak jesteś au-pair to na pewno mnie rozumiesz ; ]

Klarasek > 28-09-2010, 15:31

To fakt, skoro mają 2 tygodnie na znalezienie nowej to wszystko w porządku natomiast gdybyś odeszła z dnia na dzień bez jakiegoś drastycznego powodu np. pefidne wykorzystywanie i nie trzymanie sie umowy (bo to chyba tylko dzieciak nieznośny, prawda?) to już nie do końca byłoby to ładne.

Katka > 28-09-2010, 21:00

jasne jasne, tak się tylko zaśmiałam bo to zdanie wcześniejsze śmiesznie zabrzmiało w kontekście

Ale jasne - oni maja czas, przez 2 tyg spokojnie kogoś znajdą itd powodzenia!

hiszpankaa > 01-10-2010, 14:17

Uaktualniam

Poznałam kolejną au pair Mówi po polsku bo jej mama jest polką a mieszka w szwecji tak więc codziennie chodzimy z dziećmi do tego samego parku

Wczoraj byłam z hostką i dziećmi na plaży Booosko! Oni do jakiegoś klubu należą, więc jedzenie, picie, leżaczki ... wszystko na co masz ochote ahh ... a dziś wieczorem szleję na mieście z dziewczynami

hiszpankaa > 06-10-2010, 23:40

Czy ja aż tak zanudzam, że żadnego odzewu nie mam?

No więc ... wczoraj byłam na kursie nurkowania na Gibraltarze który wygrałam z Moa w zeszły weekend!! Boosko!!

Widoki nie do opisania!

A w ogóle to mi się tu bardzo podoba, szaleję na maxa, rodzinka cudowna, dzieciaki głośne ale kochane

Czekam na kolejne au pair w Hiszpanii
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna