• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Pod nieobecnosc hostow

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Ciekawostki

• Pod nieobecnosc hostow

• Pod nieobecnosc hostow
  • Re: Pod nieobecnosc hostow

juanita_90 > 01-10-2010, 21:39

[quote name="Yoanna"]Dove, 16 i 18 [/quote]

Chyba żartujesz?!

Yoanna > 01-10-2010, 22:43

nie ale od poltora roku juz nie jestem typowa au pair, z tym ze dalej z nimi mieszkam

au pair_ala > 04-10-2010, 18:31

A co jakbyśmy zrobili imprezkę pod nieobecność hostów? taką, megaaa imprezkę, ale by się zdziwili po powrocie do domu :mrgreen: tak się czasami zastanawiam:-)

Ewelina88 > 16-10-2010, 20:05

Ja szczerze w zyciu nie zrobilabym imprezy w domu hostow... W sumie nie robie nic zlego gdy ich nie ma. Nie mam potrzeby aby szperac w ich szafkach, szcerze to bylam tylko raz w pokoju hostow (kiedy host zadzwonil abym sprawdzila, czy maja zamkniete okno bo padalo)

Ja tylko szperam w kuchni ha ha, w szafce ze slodyczami i smakolykami ha ha... Ale i tak duzo nie korzystam bo w moim domu je sie zrowo ha ha

au pair_ala > 17-10-2010, 13:46

ja tez nie zrobiłabym imprezki, ale zastanawia mnie czy potraktowaliby mnie jako członka rodziny czy poprostu powiedzieliby żegnaj co do słodyczy to ci współczuje, moja hostka co tydzień kupuje ogromne ilości słodycz

marika299 > 17-10-2010, 15:31

ala ja mam tak samo ze slodyczami jak ty ale to ja sobie wspoczuje,bo niedlugo bede szersza niz dluzsza haha :roll:

WhiteDove > 17-10-2010, 20:56

Haha dziewczyny ja widze, ze jako operki jezdza same pochlaniacze slocyczy z Polski

Ja sie oczywiscie do nich zaliczam, tylko staram sie kupowac je za swoje, i zawsze mam jakis zapas u siebie w pokoju A z tych rzeczy, ktore im podjadam, to sos czekoladowy co uzywaja do deserow dla dzieci, pewnie sie zdziwia, ze tak szybko zniknal :lol:

Ewelina88 > 18-10-2010, 3:36

Ja w sumie ciesze sie, ze u mnie w domu nie ma duzej ilosci slodyczy, poniewaz jestem strasznym lakomczuchem i wiem jakbym juz wygladala gdyby bylo inaczej ha ha...

agap12 > 17-02-2011, 23:32

JA kocham slodycze ale staram się za dużo ich nie jeść

anetaar > 18-02-2011, 0:58

Jak bylam au pair kilka lat temu, to zawsze kusila mnie jedna szafka w kuchni, ktora nazywalam magiczna... byla pelna slodyczy. a wracajac do tematu, to jakby oni mieli kamerki, to glupio by bylo mi, bo jak wybywalam na jakis weekend, to zawsze pod ich nieobecnosc jedzenie z domu podwedzalam, a tak,zeby taniej bylo, w koncu to oni sa odpowiedzialni,zeby mnie nakarmic, a operska tygodniowka to skromniutka, skromniutka
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia