• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Nasze aupairowe pokoje :)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Nasze aupairowe pokoje :)

• Nasze aupairowe pokoje :)
  • Re: Nasze aupairowe pokoje :)

Anjaa > 21-05-2012, 13:57

w sumie mnie to ciekawi też jak to z tym praniem, także podbijam :d

Shanon > 21-05-2012, 16:37

No ja też jestem ciekawa

Yoanna > 21-05-2012, 17:16

osobno! sama robie swoje pranie i nie mieszam tego z rzeczami innych.. oni tez sobie robia

alciak > 21-05-2012, 23:49

[quote name="Yoanna"]osobno! sama robie swoje pranie i nie mieszam tego z rzeczami innych.. oni tez sobie robia [/quote]

i zbiera Ci się powiedzmy przez tydzień 3 kg ciuchów w jednym kolorze, zeby wyprac( bo slyszalam,ze nei mozna mniej niz 3 kg prac-w normalnej pralce)?;P

clio > 22-05-2012, 1:21

[quote name="alciak"]
    [quote name="Yoanna"]osobno! sama robie swoje pranie i nie mieszam tego z rzeczami innych.. oni tez sobie robia [/quote]

i zbiera Ci się powiedzmy przez tydzień 3 kg ciuchów w jednym kolorze, zeby wyprac( bo slyszalam,ze nei mozna mniej niz 3 kg prac-w normalnej pralce)?;P[/quote]

przeciez pralka nie wybuchnie, jesli tych 3 kilogramow nie bedzie mojej host mum zdarza sie wrzucic jedna scierke na 3 godzinne pranie, takze ja wyrzutow z tego powodu nie mam.

tez piore swoje odzielnie, nie wyobrazam sobie prac ich brudnych gaci, tak samo nie chcialabym by oni mieli prac moje

marika1 > 22-05-2012, 1:22

w sumie dobry pomysł z tym room tour należę do ciekawskich i chętnie popatrzyłabym na Wasze pokoje

Yoanna > 22-05-2012, 17:35

[quote name="alciak"]

i zbiera Ci się powiedzmy przez tydzień 3 kg ciuchów w jednym kolorze, zeby wyprac( bo slyszalam,ze nei mozna mniej niz 3 kg prac-w normalnej pralce)?;P[/quote]

a czemu w jednym kolorze? zawsze piore wszystko razem i jest ok

marvellous > 23-05-2012, 0:08

ja zrobie jak przyjade na miejsce za 37 dni ;p

a co do pralki to mialam dokladnie takie samo pytanie i nie powiem - nurtuje mnie ono mozna by zalozyc osobny watek - ale w sumie to po co

wiec piszcie dziewczyny jak to z tym praniem mam mnie nastraszyla ze w rekach bede sobie prac sama wszystko ;p ha!

Buuzia > 23-05-2012, 0:25

a ja w swojej rocznej karierze będę miała 3 pokoje pierwszy po przyjeździe...drugi po jakichś 2-3tygodniach, i następny po pół roku pokażę wam wszystkie 3!!

a pralka to też zagadka dla mnie, ale na pewno nie będę prać w rękach!

tosia_ > 23-05-2012, 10:49

Mnie hostka czasami sie pyta, jak stawia swoje pranie, czy nie mam jakis darks, whites, albo colours. Jak mam kilka rzeczy to dorzucam sie do ich prania, chociaz zazwyczaj sama sobie po prostu nastawiam moje pranie i gotowe. Wole jakos prac swoje rzeczy osobno. :mrgreen:
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia