-
-
Re: aupair w forcie wodnym ;]
hiszpankaa > 16-09-2010, 0:13
Właśnie przeczytałam wątek ... boskie miejsceNo fajna rodzinka Ci się trafiła. Mój Javi (6 lat) dzisiaj szedł z laptopem do mojego nowego pokoju, żeby mi pokazać co dla mnie z Aną (5) zrobili ... A tam cały pokój w rysunkach i na każdym Welcome albo For Marta (takimi koślawymi literami) A jaki ty chcesz sprzęt sportowy wziąć, że dzwoniłaś na lotnisko? Ja nad rolkami się zastanawiam, ale do walizki mi się powinny zmieścić Ja do Hiszpanii lecę ryainerem -
Katka > 16-09-2010, 12:15
wooowfajne dzieciaczki moje tez sie podobno juz doczekac nie moge, zwlaszcza ze ich poprzednia operka włąśnie wyjechała
no ja mam kije do lacrosse.. ale sobie pomyslałam, ze na wszelki wypadek, bo nikt w sumie nie wie co to jest lacrosse w polsce, rozkrece kije i wsadze je do termobagu z rakietą do badmintonato już lepiej znają, a że u mnie w mieście grają w badmintona to może kiedyś się wybiorę wiec w sumie 2 w 1 bedzie -
Katka > 28-09-2010, 21:53
dziewczyny, leciała któraś z Was wizzairem jakoś niedawno? tzn po 1 kwietnia?? -
Klarasek > 28-09-2010, 22:48
ja leciałam do mojego exdo Eindhoven 5 czewca... -
Katka > 29-09-2010, 1:30
oj oj, nie smutaj, faceci sa, facetów nie ma ;p skoro nie jesteście razem tzn że jakiś lepszy na Ciebie czeka!
a w sumie już chyba wiem wszystko.. ale odprawa wyglada tak ze daje im swoj bilet wydrukowany przez neta, dowód, waza bagaze i lece?
jest jakas waga na lotnisku w ogóle zeby wczesniej zważyć bagaż sobie??
mierzą dokladnie podręczny bagaż?? -
Klarasek > 29-09-2010, 9:24
mierzą, ważą i się czepiają...ale generalnie waga jest i w razie czego możesz podrzucić współpasażerom coś na czas odprawyja tak zawsze robię hy hy -
Katka > 29-09-2010, 14:07
tzn coooo.. jak bedzie za ciężkie to komuś coś oddać a potem znowu to zapakować do siebie? ;D haha
dobre, dobre..
ohh stres mam samą odprawą ;p
jakieś wskazówki gdzie najlepiej usiąść? ;p -
Klarasek > 29-09-2010, 15:32
dokładnie takja tak robiłam już 3 razy hehe -
malaika > 29-09-2010, 16:47
ja uwielbiam siadać przy oknie, ale nie na skrzydle, cudowne widoki! zawsze jakoś udawało mi się zająć ulubione miejsce bez przepychanek, żeby nie było -
Katka > 29-09-2010, 18:29
też przy oknie bym chciaaaała, ale zobaczymy czy cały samolot nie wykupi pierwszeństwa przy wsiadaniu ;p haha, bo wtedy zostanie mi jakieś miejsce z którego będę widzieć tylko i wylącznie chmury ;p