-
-
Re: Romanse i historie miłosne:)
Kachaaa > 28-12-2010, 19:56
zycie lubi zaskakiwac :lol: -
sikorkaxx > 29-12-2010, 16:14
no lubi lubi nigdy nie wiDOMO kogo sie spotka na drodze ;P -
aniolek > 04-01-2011, 5:31
Wiecie co ja to myslalam ze nigdy nie bede tu pisala ale po czym poznac milosc??? :oops:
Poznalam chlopaka tzn juz dawno w tamtym roku spotkalam go na wakacjach i tyle w tym roku byl u mnie na sylwestra i potem pojechalismy do kolezanki.Ale sek w tym ze on jest moim zuuuupelnym przeciwienstwem w dodatku jest mlodszy o 2 lata, jedyne co nas laczy to czarek pazura 8O tak tak czarus, oboje lubimy filmy z jego udzialem i dobrze mi sie z nim gadalo a jednak niewiem cos mi on chyba nie jest az tak obojetny az mnie to wkurwia -
sikorkaxx > 05-01-2011, 11:44
. -
juanita_90 > 14-01-2011, 12:39
a nam w marcu stuknie rok
Sama nie mogę w to uwierzyć, jestem mega szczęśliwa!!! Jest to coś niesamowitego !!! hehehe, byliśmy na święta i na sylwestra w Polsce. Było cudownie !! Moja rodzina go pokochała i on także ich pokochał!
W tym roku mamy w Polsce dwa wesela hehe. Na jednym będziemy dróżbować najprawdopodobniej hahha , tzn ja jestem druszką a on chyba moim partnerem !!będzie napewno super !
Mój espanol zaczyna mówić,że my też pwoli powinniśmy nad tym pomyśleć... Nie dziwię się mu w tym roku ma 29urodziny
O Jezu jestem taka happy !!! I teraz szukamy mu pracy w Polsce bo ma dość tego co się dzieje w Hiszpanii i jeżeli coś znajdziemy to wracamy w wakacje razem !!! Do Polski !!! Bardzo by chciała żeby dostał jakąś pracę. Och jaka ja jestem szczęśliwa. Naprawdę mam szczęście!!! -
juanita_90 > 14-01-2011, 13:03
a tak by the way !!! Maju zainspirowałaś mnie do pisania bloga , zbieram się do tego od 17miesięcy - czyli od początku mojego bytowania w Hiszpanii i chyba w końcu się wezmę za to -
sikorkaxx > 15-01-2011, 17:43
oh yeapowodzenia asiu ! zamieszczaj nowe notki o zyciu w hiszpani to bedziemy czytac -
natalia0112 > 22-01-2011, 23:27
oto moja historia milosna:
wyjechalam jako au pair w lipcu 2009 roku do super rodzinki, w styczniu 2010 poznalam wspanialego faceta, zareczylismy sie w czerwcu 2010 ja przedluzylam swoj pobyt o kolejny rok u tej samej rodzinki. Pobralismy sie miesiac temu, moi hosci byli obecni na slubie, moja hostka wspaniala kobieta pomogla mi z calymi przygotowaniami, zrezygnowalam z pracy au pair 6 miesiecy przed koncem mojego drugiego roku, teraz jestem szczesliwa mezatka i czekam na green card. W nastepnym roku planujemy wyjazd do Polski i wyprawienie tam drugiego polskiego wesela dla calej mojej polskiej rodziny. Dziewczyny jak widac marzenia sie spelniaja, tylko trzeba w nie bardzo wierzyc. -
Klarasek > 23-01-2011, 1:29
szybciutko poszło... -
89dzoana89 > 23-01-2011, 10:55
No to pozostaje tylko szczescia zyczyc!!!!