-
-
Re: Opinia o Anglikach
Paula > 11-09-2004, 14:57
No podzielam zdanie evel co do Hindusow, niestety nie mamy dobrych doswiadczen. Moze rzeczywiscie poznalam tych niewlasciwych. Nie lubie uogolnien, np. ze murzyni sa leniwi, a Hindusi brudni - przciez chociazby wsrod polakow mozna zauwarzyc, ze sa mile i dobre osoby a takze jest ta druga strona - szczurki i padalce. Ale tak czy inaczej za hindusami nie przepadam - mimo, ze czesc jest strrrasznie przystojna (akurat w moim typie) -
evel > 16-09-2004, 12:21
8O 8O 8O No Paula coz ja sie dowiaduje !!!!!!!!!!!!!!
Hindusi ( ci przystojni ) w twoim typie azmie :oops: :oops: :oops: 8O 8O 8O 8O 8O no no brak mi slow -
Paula > 16-09-2004, 15:48
no oczywiscie nie Aliasz czy Smerfus vel Kefir... tfu, tfu, tfu i bleee
ale na ten przyklad Isam z Outlandish (ci od "Aisha") to yummy, yummy 8) -
evel > 01-10-2004, 12:05
Do Pauli:!: :!: :!: :!:
a ty wiesz ze Aliasz- balbiarz do mnie dzwonil, ale nie odebralam bo bralam prysznic , zobaczysz teraz sie zacznie, bo nie ma staffu ,
:lol: :lol: :lol: hihi wiec miej komore w pogotowi bo ja i tak nie bede szla na zadne. -
Gość > 31-07-2005, 23:00
Ja tam wszystkich lubie i nikt mi nie przeszkadza, a i mam best friends wrod Hindusow i Pakistanczykow, mozna z nimi zawsze na ploty i wogole, wszyscy juz chca do mnie wpadac jak tylko w Anglii sie zjawie... a ich filmy i music ...so romantic :oops: sari sobie kupie na bazzar i buciki z cekinkami cute... :wink:
Buzka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
WAMPIREK > 01-08-2005, 23:05
Mam pytanko do dziewczynek z Anglii czy po zakonczeniu swojego pobytu jako au-pair rozwazacie opcje zostania w Anglii na stale...a i jesli mozecie przeslijcie mi adresy biur przez jakie wyjezdzalyscie i jak sobie je chwalicie....a tak w ogole...to ja uwazam ,ze w kazdym duuuzym miescie....a jeszcze w LONDYNIE jest mieszanka narodowosciowa...I uwazam,ze to dobrze ! -
Yoanna > 30-08-2005, 17:00
hmm ja wlasnie wrocilam z anglii, i jedno wiem - chce tam wrocic za rok! po prostu bardzo mi sie tam spodobaloa tutaj tak szaro i nieciekawie... no i w anglii fajni ludzie tacy kulturalni, nie to co tu -
Kachaaa > 08-04-2009, 21:53
mysle ze co do hindusow to zalezy kto i jak ogolnie moja kuzynka ma faceta hindusa i jest looz takze nie mozna wrzucac wszystkich do jednego worka -
Kachaaa > 17-06-2010, 18:37
tam nie ma takiego chamstwa jak tu, ludzie sie usmiechaja sa uprzejmi a w PL tylko narzekaja ot co mi sie podoba :roll: -
honeczka > 18-06-2010, 12:46
kachaa potwierdzam, tutaj są bardzo mili ludzie, mnie się też to podoba...