• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

HappyAuPair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• HappyAuPair

• HappyAuPair
  • Re: HappyAuPair

Koala > 10-08-2010, 10:34

hej dziewczyny, ja dziś wylatuje do Barcelony :mrgreen: u mnie poszło wszystko sprawnie:-) zdawajcie relację jak Wam idzie, może któraś będzie niedaleko. Ja już jestem spakowana i czekam na wylot - mam popołudniu. Dam znać jak już dolecę jak jest:-) pozdrawiam i życzę szybkiego wyjazdu...hihihi

WhiteDove > 10-08-2010, 12:24

Koala trzymamy kciuki, żeby ta radość szybko Cię nie opuszczała i żeby rodzinka była jeszcze fajniejsza na żywo niż w mailach

KaTe_18 > 10-08-2010, 15:43

No Koala zycze powodzenia i czekamy na wiadomosci z Hiszpanii

alisha111 > 10-08-2010, 16:35

Hej Dziewczyny!

Ja też wyjeżdżam do Barcelony jako au-pair Lecę już 30.08 i powoli łapie stresa, ogólnie to nie jadę z żadną agencją Moja rodzinka sympatyczna, poznałam ich już osobiście. Matka Polka, sama pracowała kiedys jako au-pair, ojciec Hiszpan i dwie dziewczynki - 1,5 i 3,5. Jeśli któraś z Was miałaby ochotę spotkać się na miejscu to ja jestem jak najbardziej zainteresowana I chciałam zapytać czy macie może namiary na jakąś szkołe językową, podobno mozna znaleźć takie szkoły dla obcokrajowców za free :wink:

Pozdrawiam!

au pair_ala > 10-08-2010, 17:03

[quote name="Koala"]hej dziewczyny, ja dziś wylatuje do Barcelony :mrgreen: u mnie poszło wszystko sprawnie:-) zdawajcie relację jak Wam idzie, może któraś będzie niedaleko. Ja już jestem spakowana i czekam na wylot - mam popołudniu. Dam znać jak już dolecę jak jest:-) pozdrawiam i życzę szybkiego wyjazdu...hihihi[/quote]

życzę powodzenia, koniecznie daj znać jak tam rodzinka i oczywiście Barcelona :mrgreen:

Alisha111 Natknęłam się na stronkę o kursach w Barcelonie, może ci się przyda, choć nie przegładałam jej dokładnie

http://www.babylon-idiomas.com/en/spanis...lasses.htm

alisha111 > 10-08-2010, 18:36

Dziękuję bardzo za pomoc Alu, jednak spojrzałam na cenę...105e za miesiąc przy zarobkach 215/250e to troche za dużo Ale znalazłam coś innego, może któraś z Was będzie zainteresowana http://www.ihes.com/bcn/formacion/ele/free_spanish.html. Normalny kurs 2x w tyg. za free, intensywny 4x w tyg. 40e za miesiac

Koala > 18-08-2010, 17:02

[quote name="alisha111"]Dziękuję bardzo za pomoc Alu, jednak spojrzałam na cenę...105e za miesiąc przy zarobkach 215/250e to troche za dużo Ale znalazłam coś innego, może któraś z Was będzie zainteresowana http://www.ihes.com/bcn/formacion/ele/free_spanish.html. Normalny kurs 2x w tyg. za free, intensywny 4x w tyg. 40e za miesiac [/quote]

dzięki za linka napewno mi się przyda:-) jak wam idzie dziewczyny z wyjazdem. mam nadzieje, że któraś będzie niedaleko mnie to umówimy się na zwiedzanie, jak narazie pokachałam barcelone i rodzinka okazała się superdajcie koniecznie znać.

au pair_ala > 20-08-2010, 14:47

gratuluje Koala, pewnie masz piękną pogodę? Ja niedługo wybieram się z znajomymi do Barcelony na weekend to może jak już dobrze poznasz to miasto to się umówimy i będziesz naszą przewodniczką :mrgreen:

Myosotis > 20-08-2010, 19:26

heh.. oj.. a ja.. pewnie dopiero w listopadzie

alisha111 > 22-08-2010, 20:57

@Koala: No to super! Ja już będę w następny poniedziałek, więc jeśli miałabyś ochotę się spotkać to odezwij się do mnie na priv Hasta luego!
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia