• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Summer au pair

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Summer au pair

• Summer au pair
  • Re: Summer au pair

sgalazka1985 > 08-01-2011, 18:36

Całe lato 2010 spedziłam w UK i było naprawdę gorące i suche, czego o poprzednich 2 nie można było powiedzieć!

rosario > 08-01-2011, 19:04

[quote name="sgalazka1985"]Całe lato 2010 spedziłam w UK i było naprawdę gorące i suche, czego o poprzednich 2 nie można było powiedzieć![/quote]

hmm... a gdzie byłaś? bo ja też lato tak spędziłam i było raptem kilka gorących dni, a tak to średnio ciepło i pochmurno....

karolinka > 09-01-2011, 21:41

jesli jedziecie do Europy to wystarczy 2-3 mce przed planowanym wyjazdem zaczac szukac.. jest sporo rodzin ktore chca kogos od zaraz.. i wiekszosc osob na forum do Europy wyjezdza bez agencji, do USA tylko i wylacznie agencja..

rosario > 09-01-2011, 22:34

też tak mysle, ze maaaalo rodzin pol roku przed wakacjami umieszczania ogloszenia ;p

a ja w tamtym roku znalazlam rodzine w lutym i sie szybko zdecydwalam ( w pewnym sensie wybralam pierwsza-lepszą) i bardzo zle tamta rodzine wspominam...

wiec w tym roku na pewno bede chciala miec wiekszy wybor i poczekam z tym szukaniem do marca/kwietnia

sgalazka1985 > 09-01-2011, 23:34

Hej rosario! ja była cały lipiec i sierpień na południu UK w hrabstwie Somerset i było naprawdę gorąco! bez porównania z latami ubiegłymi w tym rejonie.

rosario > 10-01-2011, 0:31

no to miałaś szczęście, że ci się taka pogoda trafiła jak na anglię to naprawdę super ;D

sgalazka1985 > 10-01-2011, 2:27

a co się martwić angielską pogodą! polską zimę przeżyjemy (-25 C + min. 1 metr śniegu)to i Anglia nam nie straszna ani inna Ameryka!

rosario > 10-01-2011, 2:38

no co fakt to fakt...

ale jak ja byłam w anglii w tamtym roku, i miałam w pokoju polską telewizję, i słuchałam jak to w polsce upały po 30-parę stopni, a za oknem chmury to myślałam, że umrę tam....

dlatego w tym roku gorrrrrąca hiszpania i na pewno całe wakacje ciepłe , i się opalę.... ach ;d

sgalazka1985 > 10-01-2011, 2:42

ja 3 lata słońca w Polsce nie oglądałam. jak mnie w turcji ludzie zobaczyli to się przestraszyli, żem blada jak ...(wiecie co)! haha!

acha17 > 12-01-2011, 19:33

hej,

ja też się wybieram na wakacje gdzieś jako au pair. Chciałabym do Wlk. Brytanii ale myślę też nad Hiszpanią(w końcu to wakacje)

Jeśli rodzice się zgodzą na wyjazd, to pojadę na własną rękę

Angielski umiem tylko na poziomie b. podstawowym, ale chcę spróbować

Mam nadzieję, że jak znajdziemy rodzinki to dogadamy się i może spotkamy?
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia