• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Barcelona i okolice

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Hiszpania

• Spotkania

• Barcelona i okolice

• Barcelona i okolice
  • Re: Barcelona i okolice

aguus23 > 22-06-2012, 16:16

Heej, jeśli chodzi o mnie to bardzo chętnie. Od 1 lipcą będę mieszkać bliskoBarcelony, także jeśli chodzi o plażę, imprezy czy cokolwiek, piszę się na to

justina91 > 26-06-2012, 19:37

hey dziewczyny ja jadę na au-pair 1. lipca i zostaję do 12 sierpnia, niedaleko Barcelony Piszcie!

gadu: 749991

besitos

justina91 > 26-06-2012, 19:38

hola ja wylatuję 1. lipca jako au-pair i zostaję do 12. sierpnia, niedaleko Barcelony! Piszcie!

besitos

jaka.ja.kaja. > 10-07-2012, 17:35

Hej,

Od kilku dni jestem w Hiszpanii, a konkretnie w miejscowości o nazwie Juneda (okolice Lleida). Nie znam tu nikogo a bardzo bym chciała ogólnie średnio tu z językiem angielskim (w sumie z kastylijskim także, bo każdy mówi po katalońsku, a ten język nie jest dla mnie zrozumiały ;p ) mało tu młodych ludzi. Chciałabym od czasu do czasu gdzieś wyjść albo pojechać a nie mam z kim. Z tego co wiem, jestem oddalona od Barcelony o godzinę drogi.

Jeżeli ktokolwiek jest w okolicy, czekam na odpowiedzi

un saludo!

anngie > 10-07-2012, 19:04

Dziewczyny wszystkie które są blisko Barcelony? gdzie dokładnie bo trudno to okreslić Ja jestem od niedzieli w Cambils to jest prowincja Tarragony.Jest tu ktoś? oszaleję jak nikogo nie poznam, samemu nawet na plaże się nie che iść a mój hiszpanski pozoostawia wiele do życzenia i podobnie jak kolezanka wyżej większość tubylców preferuje kataloński , pierwsze pare dni musze sie ogarnąc i bedzie dobrze- mam nadzieję

BeeGirl__ > 02-08-2012, 0:53

Hej dziewczyny!

Prawdopodobnie będę niedaleko Barcelony od września na rok, ktoś się wybiera?

BeeGirl__ > 02-08-2012, 0:55

Hej dziewczyny!

Prawdopodobnie będę niedaleko Barcelony od września na rok, ktoś się wybiera?

Ewelina54 > 27-08-2012, 13:11

BEE girl kiedy bedziesz w Barcelonie???

Julitad > 29-08-2012, 1:19

hej! czy któraś z Was będzie może w najbliższy weekend w Barcelonie? :mrgreen:

osia > 29-05-2013, 15:25

Odświeżam będzie ktoś w te wakacje w Barcelonie, okolicach? Za tydzień wyjeżdżam do Sitges.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna