• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

KONCEPCJA

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Agencje Au Pair

• KONCEPCJA

• KONCEPCJA
  • Re: KONCEPCJA

fochmistrz > 10-10-2011, 23:14

W sumie to zależy mi na wyjeździe jak najszybszym,do tego mam kontakt z moją kolezanką ,ktora wyjechała wlasnie z tej agencji i uważa,że są bardzo okej,znaleźli jej fantastyczną rodzinkę. Do tego chcę wyjechać dosłownie jak najszybciej a moja znajomość francuskiego jest malutka i mimo wszystko pani Judyta powiedziała,ze znajdą mi odpowiednią rodzinkę Tak więc zdecyduję sie na nich i mam nadzieję,że nie będe żałowac.

blackcar > 10-10-2011, 23:22

nie no ja nie zaluje ze z niej skorzystalam, tylko mozna to zrobic taniej, ale wiem ze za pierwszym razem jest troche a to strach a to co innego mam nadzieje ze znajdziesz rodzinke szybko, ja jechalam jako summer au pair wiec bylo troc he ciezej znalezc rodzinke, a czekalam z 1-2 miechy , cos takiego

fochmistrz > 11-10-2011, 12:48

[quote name="blackcar"]nie no ja nie zaluje ze z niej skorzystalam, tylko mozna to zrobic taniej, ale wiem ze za pierwszym razem jest troche a to strach a to co innego mam nadzieje ze znajdziesz rodzinke szybko, ja jechalam jako summer au pair wiec bylo troc he ciezej znalezc rodzinke, a czekalam z 1-2 miechy , cos takiego[/quote]

no nie powiem, strach jest rowniez u mnie, wole mimo wszystko byc zabezpieczona wielkie dzieki za wszystko co napisalas. mam nadzieje,ze u mnie to potrwa krocej wszystko

blackcar > 11-10-2011, 15:36

Trzymam kciuki ja akurat wybralam pierwsza , i bylam zadowolona ale powiem ci tylko moja rade mega wazna: wybierz duze miasta! Mimo, ze nie bylo zle, mialam pol godz do miasta autobusem(wiekszego, nie mowie o moim miasteczku) , to jednak nigdy wiecej

fochmistrz > 05-11-2011, 10:35

Mam już rodzinkę : ) dostałam oficjalne zaproszenie za drugim podejściem, ale w tym samym mieście - Saint Tropez wiem,ze to jest malutka miejscowość, hostka mnie przed tym ostrzegła , że to jest miejsce spokojne, ale serio, myślę, że 10 miesięcy na Lazurowym Wybrzeżu to nic takiego strasznego :mrgreen:

Joana > 05-11-2011, 12:45

Dziewczyny uwazajcie na rodziny i agencje, ja tez mialam fajna rodzine, przynajmniej tak mi sie wydawalo poki nie pojechalam tam i okazalo sie ze rodzina jest falszywa. Ich niby dom znajdowal sie w magazynie, a w miescie byly same burdele. Teraz juz wiem,ze agencja nie sprawdza rodzin...

Kassid2 > 23-11-2011, 15:57

Dziewczyny czy długo czekalyscie na rodzine z tej agencji??

Tez trafialy wam sie wybredne i niezdecydowane rodziny?

Joana > 25-11-2011, 17:13

Tak, ja bym Ci radziła w ogole zmienic agencje :/

Kassid2 > 10-02-2012, 13:25

A ile czekałyście na oficjalne zaproszenie od rodziny?????
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia