-
-
Re: Au pair USA czyli sto pytań do....
julita883 > 02-07-2011, 16:28
Tak jak napisała szuszuvp ten wniosek jest ważny 30 dni więc spokojne możesz już nad nim pracować. Musisz jedynie uzbroic się w cierpliwość bo jest on mega wkurzający i co chwila trzeba to zapisywać bo strona wygasa.
Dziewczyny to jak robicie liste ja na Vegas sie pisze...i oczywiście wpraszam się do Texsasu -
Majeczka123 > 02-07-2011, 17:06
Trzeba zrobic liste i powolutku planowac. Oby tylko na planach sie nie skonczyloI zeby wszystkim dziewczynom ten sam termin odpowiadal i bedzie super -
anitaaa > 02-07-2011, 17:55
Oj ja też bym chętnie do Vegas się wybrała ale nie mam jeszcze 21 lat więc może być z niektórymi atrakcjami problem no i oczywiście musiałabym być już w Stanach. Poszukiwania rodzinki trwają nadal -
anetaar > 02-07-2011, 22:11
Jedyna atrakcja jaka moze Cie ominac to alkoale na to tez cos poradzimy Sa na pewno kluby w ktorych wpuszczaja ponizej 21. Tylko teraz trzeba trzymac kciuki,zebys do nas dolaczyla.
Coraz bardziej mi sie to wszystko podoba!!! Bedzie duuuuuuzo atrakcji hehehe! -
Majeczka123 > 03-07-2011, 2:10
Kolega mojego Hosta ma wlasnie w Vegas hotel i 2 kluby czy jakos tak (nie pamietam dokladnie), wiec anitaaa nic sie nie martw, bo na Twoj wiek nie bedzie patrzyl -
anitaaa > 03-07-2011, 13:15
[quote name="anetaar"]Jedyna atrakcja jaka moze Cie ominac to alkoale na to tez cos poradzimy Sa na pewno kluby w ktorych wpuszczaja ponizej 21. Tylko teraz trzeba trzymac kciuki,zebys do nas dolaczyla.
Coraz bardziej mi sie to wszystko podoba!!! Bedzie duuuuuuzo atrakcji hehehe![/quote]
[quote name="Majeczka123"]Kolega mojego Hosta ma wlasnie w Vegas hotel i 2 kluby czy jakos tak (nie pamietam dokladnie), wiec anitaaa nic sie nie martw, bo na Twoj wiek nie bedzie patrzyl[/quote]
Jak tak to super.. To teraz muszę szukać rodzinki bliżej was, wcześniej chciałam do NY, ale teraz bardzo się nad tym zastanawiam hehe :lol: :lol: . Nie no mam nadzieję, że od jutra coś ruszy i do was dołączę. -
anetaar > 03-07-2011, 18:49
Anitaa, niewazne gdzie znajdziesz rodzinke, my i tak jestesmy rozsiane po mapie USA. Grunt to dobra ogranizacja i bedzie spotkanie w jednym miejscu. Ja tez chcialam baaaardzo do NY, ale staty albo niestety trafie o wiele dalej. Trzymam kciuki za Ciebie. -
julita883 > 03-07-2011, 19:17
Dokładnie ja np chciałam bardzo środkowe stany albo stan w którym jeszcze nie byłam. I tak trafiłam na Pensylwaniie i też nie wiem czy dobrze czy nie...ale grunt aby rodzinka była wporządku a reszta jakoś sama się potoczy. Jak się wszystkie dobrze zorganizujemy to nasze plany wypalą. Jej ja już za tydzień lece i takie nerwy mam że szok :O -
anitaaa > 03-07-2011, 22:15
Dzięki za wsparcie. No ja nie liczę na wybraną lokalizację ale byłoby fajnie. Fakt, że jak się dobrze zorganizujemy to nasze plany wypalą i się spotkamy. . Dobra ja jak na razie lepiej wezmę się za mój angielski i szukanie rodzinki żeby jak najszybciej do was dołączyć, a później będę planować jak tu się z wami spotkać -
anetaar > 03-07-2011, 23:25
Julita883 wcale sie Tobie nie dziwie, raz eksytacja, raz watpliwosci. Motyle w brzuchu lataja i te sprawy hehehe. Bedzie dobrze, na pewno, w koncu mamy juz plany, wiec nie moze byc zleJa jeszcze nie zaczelam sie denerwowac, pewnie przyjda nerwy jak bedzie blizej wyjazdu.