-
-
Re: Prawdziwa historia Sunkiss
Yoanna > 24-11-2009, 20:30
kod pocztowy -
sunkiss > 25-11-2009, 0:55
no tak myslalam, ze kod pocztowy ale nie wiedzialam skad mam go wziascale znalazlam juz opcje, gdzie mozna miasto wpisac -
sunkiss > 04-12-2009, 11:28
AAAAAAAaaaaaaaaaaa!!! To juz jutro :lol: Jeszcze sie nie denerwuje, ale pewnie zaczne sie porzadnie bac, gdy samolot zacznie ladowac. Jutro o 11.50 bede w Londynie.... Juz sie nie moge doczekac !! -
89dzoana89 > 04-12-2009, 11:43
Sunkiss powodzenia zycze!!! :mrgreen:
I czekamy na relacje z pierwszych dni, wrazen itp -
sunkiss > 06-12-2009, 19:53
Jestem! Z jedno dniowym opoznieniem przez mgle, w koncu dotarlam do anglii ! Ciezko mi cos pisac, bo to moj pierwszy dzionek tutaj. Nie mam adapteta, a padl mi telefon i nie moge go nawet naladowac :/ wiec musze poczekac do jutra i go skombinowac ! Tak samo jak karte oyster albo na poczatek chociaz zwykly bilet autobusowy, bo ja nawet nie wiem gdzie taki kupic, a do sklepu dojechac jakos musze przeciez ! Ogolnie rodzinka bardzo mila i wszystko fajnieale ja sie lubie martwic na zapas wiec sie martwie o te bilety a hostow zapytac nie moge, bo wlasnie gdzies wyszli... ja to mam problemy... anyway napisze cos nie dlugo zyczcie mi powodzenia z jutrzejszym wyruszeniem w miasto,... -
89dzoana89 > 06-12-2009, 20:03
Bilet mozesz kupic w autobusie2 funty kosztuje
No a jak pokoj? Dzieci? I wogole okolica?
Oysterke mozesz wyrobic w sklepach na ktorych jest reklama Oyster cardTrzeba wziac formularz, wypelnic go i zaniesc do tego sklepu a tam juz Ci ja uaktywnia i doladuja -
Yoanna > 06-12-2009, 21:36
dzo z tym formularzem to serio? 8O -
89dzoana89 > 06-12-2009, 21:51
No ja wypelnialam;p Justyna tez
Takze raczej serio :mrgreen:
Ale twoje zdziwienie oznacza ze ty tegos takiego robic nie musialas kilka lat temu -
Yoanna > 07-12-2009, 1:09
ej a co wy tam uzupelnialyscie? przeciez oyster jest anonimowawiem ze chyba ja jakos mozna zarejestrowac, to moze to po to? ja nigdy nie kupowalam samej oysterki, tylko od razu travelcard na tydzien bralam i nic nie musialam uzupelniac, plus wtedy oysterka byla za darmo (teraz do ceny biletu dolicza 3f za pierwszym razem)
a te 'kilka lat temu' to bardzo mnie postarza. dzo jak moglas :lol:
ooo a moze wy wypelnialyscie bo bralyscie oysterki z off licence i jakis hindus chcial wasze dane, ot co, wcale bym sie nie zdziwila buahhhahahahha -
jadlasiebie > 07-12-2009, 1:18
ja tez oyster nie wypełnialam ;D kupiłam i jechałam