• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Prawdziwa historia Sunkiss

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• Prawdziwa historia Sunkiss

• Prawdziwa historia Sunkiss
  • Re: Prawdziwa historia Sunkiss

Yoanna > 24-11-2009, 20:30

kod pocztowy

sunkiss > 25-11-2009, 0:55

no tak myslalam, ze kod pocztowy ale nie wiedzialam skad mam go wziasc ale znalazlam juz opcje, gdzie mozna miasto wpisac

sunkiss > 04-12-2009, 11:28

AAAAAAAaaaaaaaaaaa!!! To juz jutro :lol: Jeszcze sie nie denerwuje, ale pewnie zaczne sie porzadnie bac, gdy samolot zacznie ladowac . Jutro o 11.50 bede w Londynie.... Juz sie nie moge doczekac !!

89dzoana89 > 04-12-2009, 11:43

Sunkiss powodzenia zycze!!! :mrgreen:

I czekamy na relacje z pierwszych dni, wrazen itp

sunkiss > 06-12-2009, 19:53

Jestem! Z jedno dniowym opoznieniem przez mgle, w koncu dotarlam do anglii ! Ciezko mi cos pisac, bo to moj pierwszy dzionek tutaj. Nie mam adapteta, a padl mi telefon i nie moge go nawet naladowac :/ wiec musze poczekac do jutra i go skombinowac ! Tak samo jak karte oyster albo na poczatek chociaz zwykly bilet autobusowy, bo ja nawet nie wiem gdzie taki kupic, a do sklepu dojechac jakos musze przeciez ! Ogolnie rodzinka bardzo mila i wszystko fajnie ale ja sie lubie martwic na zapas wiec sie martwie o te bilety a hostow zapytac nie moge, bo wlasnie gdzies wyszli... ja to mam problemy... anyway napisze cos nie dlugo zyczcie mi powodzenia z jutrzejszym wyruszeniem w miasto,...

89dzoana89 > 06-12-2009, 20:03

Bilet mozesz kupic w autobusie 2 funty kosztuje

No a jak pokoj? Dzieci? I wogole okolica?

Oysterke mozesz wyrobic w sklepach na ktorych jest reklama Oyster card Trzeba wziac formularz, wypelnic go i zaniesc do tego sklepu a tam juz Ci ja uaktywnia i doladuja

Yoanna > 06-12-2009, 21:36

dzo z tym formularzem to serio? 8O

89dzoana89 > 06-12-2009, 21:51

No ja wypelnialam;p Justyna tez

Takze raczej serio :mrgreen:

Ale twoje zdziwienie oznacza ze ty tegos takiego robic nie musialas kilka lat temu

Yoanna > 07-12-2009, 1:09

ej a co wy tam uzupelnialyscie? przeciez oyster jest anonimowa wiem ze chyba ja jakos mozna zarejestrowac, to moze to po to? ja nigdy nie kupowalam samej oysterki, tylko od razu travelcard na tydzien bralam i nic nie musialam uzupelniac, plus wtedy oysterka byla za darmo (teraz do ceny biletu dolicza 3f za pierwszym razem)

a te 'kilka lat temu' to bardzo mnie postarza. dzo jak moglas :lol:

ooo a moze wy wypelnialyscie bo bralyscie oysterki z off licence i jakis hindus chcial wasze dane, ot co, wcale bym sie nie zdziwila buahhhahahahha

jadlasiebie > 07-12-2009, 1:18

ja tez oyster nie wypełnialam ;D kupiłam i jechałam
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna