• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

możliwe że wyląduję w UK HELP

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Administracja

• Kosz

• możliwe że wyląduję w UK HELP

• możliwe że wyląduję w UK HELP
  • Re: możliwe że wyląduję w UK HELP

Yoanna > 22-10-2009, 20:57

to przed wyborem rodziny pytaj nas co myslimy o okolicy

co do kursow to ja place 300 funtow za semestr, dwa razy w tyg po 2 godz. wychodzi 24 funty za tydzien

89dzoana89 > 22-10-2009, 23:58

NO nie wiem KAmysia czy pamietasz ale ja rodzine zmienilam w 2 dni Napisalam do Trish jk sprawa wyglada i ze ja musze miec rodzinke na juz;P No i na drugi dzien byla Wiem ze jesli jedziesz z Trish i nie ulozy Ci sie to ona napewno pomoze Ci znalezc inna Ja mialam problem z noclegiem bo odeszlam od rodzinki pierwszej, nocowalam z dziewczynami u Baskara (haha :mrgreen: ) a na kolejny dzien noclegu juz nie mialam Gdyby nie to ze rodiznka mnie wziela to jestem pewna ze Trish by mnie przygarnela :mrgreen: Do tego tyle znajomych dziewczyn z forum jest ze zawsze Ci ktos pomoze;P!!! Nie ma strachu :mrgreen:

Pamietam akcje jak sie z Kania i Justyna na impreze wybralysmy, ja jeszcze klucza do domu hostki nie mialam (bylam u niej tydzien ale ona mi nie ufala, mile no nie?). No i siedzimy w Australian Barze, godzina 23 dzwoni do mnie hostka gdzie jestem bo ona odzie spac i albo wracam teraz albo nocuje gdzie indziej Impreza w najlepsze trwa wiec niewiele myslac mowie ze spie u kogos;D Tylko u kogo?

Problemu nie bylo zadnego

We 3 spalysmy u Kani na materacu haha 8)

Yoanna > 23-10-2009, 16:06

ej bez nazwisk dzo, bez nazwisk. masz szczescie ze agatka nie wchodzi na forum za czesto :lol:

89dzoana89 > 23-10-2009, 18:43

Ona wogole tutaj wchodzi jeszcze?

Yoanna > 23-10-2009, 18:50

chyba nie :lol:

kamysia > 24-10-2009, 0:08

.

Yoanna > 24-10-2009, 3:02

w uk jest fajnie ponad 3 lata tu jestem wiec to o czyms swiadczy

do usa to mialy dzo i justyna jechac ale sie rozmyslily i nie jada..

89dzoana89 > 24-10-2009, 12:53

Yoanno nie wiem jak Justi ale ja sie nie rozmyslilam;P Tylko przesunelam wyjazd na termin blizej nieokreslony;P

Operowanie w UK...hmmm...szczerze mowiac mnie to kompletnie rozczarowalo;/ Oczywiscie pod wzgledem rodzin goszczacych, warunkow w jakich sie mieszka i traktowania!! Ale np poznalam super ludzi, pozwiedzialam, podszkolilam jezyk (niewiele ale jednak;P) i mimo wszystkiego co mnie tam spotkalo to nie zaluje ani jednego dnia :mrgreen:

pipiq > 24-10-2009, 17:05

hej no o czym wy tu mowicie jasne ze auperowanie w uk a w szczegolnosci w londynie jest super ja tam za duzo nie narzekam, ale musze powiedziec ze do irlandii jako au pair tez warto wyjechac

julita883 > 25-10-2009, 11:49

Kamysia UK jes zajebiste!! Naprawde warto tutaj przyjechac. Wiadomo praca au pair jest ciezka ale po pracy fajnie sie spedza czas ze znajomymi.

Poprostu kocham Londyn i nie wyobrazam sobie ze za pare tygodnii bede musiala wyjechac. Ale pojawilo sie dla mnie zielone swiatlo i jest mozliwosc zostania tutaj na dluzej......wiec mam nadzieje ze sie uda tylko Agata bedzie musiala mi pomoc
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia
  • Następna