• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

USA oczami KAHY

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• Historie życiowe

• USA oczami KAHY

• USA oczami KAHY
  • Re: USA oczami KAHY

89dzoana89 > 01-10-2009, 15:56

Ja tez bylabym za remachingiem...tyle ze chyba gorsze od tej piepsznietej baby byloby gdybym musiala wrocic z powodu nie znalezienia innej rodizny :roll:

monita > 01-10-2009, 16:46

opcja powrotu do domu czy 12 miesiecy w wariatkowie na koncu swiata....hmmm...ja bym zaryzykowala...moja zznajoma z Kolumbi zdecydowala sie na rematch, od wczoraj ma dwa tygodnie. dam Wam (Tobie i Kamili) znac jak jej poszlo szukanie rodziny. Powodzenie Kaha i z tego co wiem to widzimy sie w niedziele

kamysia > 01-10-2009, 17:28

.

marlenao > 01-10-2009, 20:44

zabierzcie tez mnie, mnie!=(

Kaha86 > 06-10-2009, 17:35

dzieki laski za wsparcie ale ja jestem zrezygnowana juz ... z cwanej i zaadnej laski stalam sie burkiem ktory podkula ogon na tupniecie hostki ... lcc mi nie pomoze jest tyle warta co hostka ... jestem sama tuta z tym problemem i nie wierze ze sie uda ... wpierana przez kamysie i marlene daje rade na chwile ale to tyle nie mam sily na walke ... bo ciezko ze zmiana rodziny teraz niestety pozostaje sie meczyc i liczyc wypadajace wlosy

monita > 06-10-2009, 20:30

kaha ja Wam mowilam o tej dziewczynie z kolumbii ktora sie zdecydowala na rematch, Pisalam do niej i okazalo sie,ze udalo jej sie w ciagu tygodnia zmienic rodzine. Teraz bedzie w NJ, ale udalo jej sie, wiec mzoe Ty tez sprobuj!!! powodzenia, nie daj sie gnoic glupiej rozkapryszonej babie!!

marlenao > 06-10-2009, 20:37

Gdzie w NJ?

aaleeksaandraa > 07-10-2009, 18:40

Czy mi się wydaje, czy popieprzonych rodzin jest coraz więcej??

Ja bym nie wahała się z szukaniem rodziny. Dziewczyno z nerwów wypadają Ci włosy? co będzie następne? zaburzenia łaknienia? wymioty z nerwów? Daj spokój, to Twoje zycie, nie cierp przez ludzi, którzy na to nie zasługują!

Powodzenia!

satelitarna > 07-10-2009, 22:12

Rodzin coraz wiecej ? I Don't think so...

karolinka > 07-10-2009, 22:14

popieprzonych napewno ;D
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia