• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Epsom

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Program Au Pair w poszczególnych krajach

• Wielka Brytania

• Spotkania

• Epsom

• Epsom
  • Re: Epsom

agata2502 > 12-10-2009, 11:52

Tasiu czy moglabys mi powiedziec gdzie i jak kupilas te bileciki na busa do Polski? Ja tez bym chciala wrocic do Polski na swieta ale bilety na samolot sa strasznie drogie mozemy razem jechac bo ja tez bym chciala wrocic 2 stycznia co ty na to?

agata2502 > 12-10-2009, 13:03

We dwie bylo by razniej

Yoanna > 12-10-2009, 15:47

[quote name="julita883"]Joasiu to zalezy czasami o 17 czasmi o 18.To zalezy gdzie Andy pracuje i ktorej wroci. Ale musimy sie koniecznie zobaczyc. Wiesz ze Kuchnia wyjechala??Dzisiaj o 12 mnie zostawila??[/quote]

hmm to moze w piatek? ja pracuje jakos do 18.15 w hackney, dojazd by mi troche zajal.. wiec jakos na 19 najjwczesniej mysle ze by mi sie udalo. co myslisz? ciekawe tylko jeszcze jak agacia.. kuchenka juz nie wroci? malpa jedna.. ;P

tasia, nie wiem co poradzic, ja ogladalam wszystkie filmy ktore puszczali ale nigdy wiecej sie na jazde busem nie pisze, ponad 30 godzin to nie dla mnie...

a ile dalas za bilet autokarowy?

julita883 > 12-10-2009, 16:07

Ja na piatek sie pisze. Mam nadzieje ze zadnego babysitingu mi nie wcisna..... NO Agata musi byc koniecznie bo w sprawie biletu do Polski musze z nia pogadac. A Kuchnia masza kochana juz w Polsce. Nistety narazie sie nic nie zapowiada zeby wrocila ale wiesz losy au apir sa tak nie przewidywalne ze jeszcze wszystko jest mozliwe

agata2502 > 12-10-2009, 21:44

co do Agaci to o mnie mowa? Bo nie wiem od paru dni jestem na tym forum, bardzo bym byla wdzieczna za pomoc w kupnie biletu do polski na swieta dzis ustalilam z rodzinkom ze moge jechac 22 grudnia i dopiero wrocic 5 stycznia jupi!! Nio bilety na samolot sa kosmiczne wiec bede musiala przecierpiec ale zeby az 30 godzin?? ohhh to bedzie meka

Yoanna > 13-10-2009, 21:10

nie, mowa byla o grizzly

ja sie ciesze ze bilet na swieta kupilam juz w marcu :lol: z tym ze teraz zaluje ze az na dwa tyg no ale nie stac mnie na zmiany..

tasia > 14-10-2009, 10:48

Dobra, spedze fascynujace trzydziesci kilka godzin na drodze do domu. Ale to mnie akurat nie martwi. bardziej sie przejmuje jak wytrzymac do tego czasu. Jestem jakas podlamana od jakigos czasu. Mala mnie wykancza, wysysa ze mnie energie...

A moze ktoras z Was wie jak kupic bilet z Viktorii w Londynie do Birdgwater i z powrotem? Nic mi nie wychodzi :?

Pozdrwoki

agata2502 > 14-10-2009, 11:38

Tasia nie jestes sama ja juz chce zeby juz byl grudzien ale do tego zostalo 10 tygodni jak tu wytrzymac? Dzis mialam rozmowe z hostem ojcem i mowi mi jakie od dzis beda moje obowiazki bo oni sa strasznie zajeci nie maja czasu na sprzatanie ze mam to sprzatnac to zrobic nawet im qzwa posciel zmienic i myc ich prysznic? Poczulam sie jak jakas sprzataczka chyba jestem tylko au pair a nie jakas cleaner co nie? zle sie w ich towarzystwie czuje mysle ze chyba zmienie rodzinke bo ja ok moge robic porzadki ale nie bede czyscic ich kibelka w ich lazience!!!! ohhh nie wiem co robic

ila > 14-10-2009, 12:19

No bez przesady żebyś im pościel zmieniała i szorowała ich kibel. Lenie. Jejku, od razu agresor mi się włącza jak czytam o takich hostach grrrr.

julita883 > 14-10-2009, 13:55

Agata szukaj nowej rodzinki bo to lekka przesada....Ja mialam podobnie tez musialma sprzatac ich sypialnie, szorowac toalete, prysznic i jeszcze wiele wiele innych rzeczy robic. Ucieklam z tamtad po 2 tygodniach wiec ty tez szukaj jak najszybciej jakiejs rodzinki. Szkoda zebys tam sie meczyla.
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Pierwsza
  • Poprzednia
  • Następna
  • Ostatnia