-
-
Re: Czemu rodziny mnie odrzucaja?
89dzoana89 > 23-11-2010, 21:20
Mam nadzieje ze bedzie sluszna...od lutego bede w NYC.... -
Sake > 23-11-2010, 22:30
A ja mam w profilu kolejną rodzinke...
5 dzieci w tym 2miesięczne bliźniaki... :mrgreen: -
89dzoana89 > 23-11-2010, 22:33
Haha no to normalnie perfect match bedzie
Ja mialam najpierw 2letnie trojaczki a potem 3,5letnie blizniaki adoptowane z Tajlandii 8) -
ibiego > 24-11-2010, 8:47
Dzoanna szkoda,ze nie DC -
89dzoana89 > 24-11-2010, 12:06
Oj uwierz ze i ja szczerze zaluje
Mam nadzieje ze NYC mi zle nie bedzie....oby chociaz znosnie bylo haha :mrgreen: -
aaleeksaandraa > 25-11-2010, 6:52
dzoana jestes tak mega pozytywnie nastawiona, ze BEDZIE Ci dobrze!
Powodzenia! -
89dzoana89 > 25-11-2010, 14:05
Haha pozytywnie jestem nastawiona tylko dlatego ze juz jestem po wszystkich rozmowach z rodzinami, odpowiadaniu na jedne i te same pytania, usmiechaniu sie sztucznie przez skypa itp
Wiem ze nie jade tam na wakacje, swoje jako au pair juz przezylam wiec mam tylko nadzieje ze bedzie w porzadku
Ale nie kryje sie z tym ze daje sobie na poczatku 3 miesiace w USA, jesli poczuje ze warto zostac i ze rodizna jest ok to zostane a jak nie to rematchTo ma byc MOJ rok i chce go przezyc jak najlepiej!!!
Ciesze sie tylko ze poltora roku temu nie udalo mi sie do USA wyleciec bo wiem ze dostalabym ostra szkole zycia i pewnie poddalabym sie szybko :mrgreen: Teraz jestem silniejsza, bardziej doswiadczona i potrafie walczyc o swoje 8) -
Sake > 04-12-2010, 23:11
Mam match!
Rodzina z 5 dzieciaków. Sami chłopcy! Nie pracująca matka! Czyli wszystko czego od początku nie chciałam... Zapowiada się niezła balanga... Zwłaszcza, że rozmawiałam z kobitą zaledwie przez 9min... i nie mam pojęcia jak wyglądają...
Wariatka, idiotka, kretynka- tak to ja. Dzień dobry, miło mi. -
aniolek > 05-12-2010, 1:26
[quote name="Sake"]Mam match!
Rodzina z 5 dzieciaków. Sami chłopcy! Nie pracująca matka! Czyli wszystko czego od początku nie chciałam... Zapowiada się niezła balanga... Zwłaszcza, że rozmawiałam z kobitą zaledwie przez 9min... i nie mam pojęcia jak wyglądają...
Wariatka, idiotka, kretynka- tak to ja. Dzień dobry, miło mi.[/quote]
i co z tym zrobisz? pojedziesz?a w jakim wieku dzieci i co nalezy do twoich obowiazkow? moze nie jest tak zle? -
Sake > 05-12-2010, 3:07
Zgodziłam się.