-
-
Re: Zwiazki z obcokrajowcami.. :)
kamildzianka > 16-07-2009, 16:40
Ja pierdziele, 6 tys. za wycieczke? Za osobe? W sumie raz sie zyje, ale ja za swoja do Tajlandii dalam "tylko" 1500$. -
agulka > 16-07-2009, 16:51
loty, hotel 4gwiazdkowy i wszelkie inne atrakcje.. jak wakacje to wakacje !drogo, ale coz poradzic :/ postanowilam, ze pojade, popracowalam wiecej i teraz moge zrealizowac marzenie plus wez pod uwage, ze to 2 tygodnie az, wiec sporo kasy sie wyda w miedzyczasie. pewnie mozna taniej to zorganizowac, ale ja chce miec wakacje, gdzie nie bede sie niczym stresowala. pelen relax za lata spedzone z dziecmi -
agulka > 16-07-2009, 17:00
w ogole to ja nie wiem dlaczego te hawaje sa takie drogie... ale mam kaprys i juz
na szczescie chicago tansze, to na pewno Cie odwiedze
ps. Kamila - wysle dzisiaj mailika jakos wieczorkiem mojego czasu. teraz jestem w biegu jak zwykle :/ -
kamildzianka > 16-07-2009, 17:02
Mnie tez sie Hawaje marzyly na drugim roku, ale jakos nie wyszlo, spedzilam wakacje z Kevinem.
No, Aga, spiesz sie do Chicago, bo mozemy sie wyprowadzic do LA niedlugo. -
agulka > 16-07-2009, 17:03
ooo prosze, super! -
kamysia > 17-07-2009, 10:36
. -
agulka > 19-07-2009, 16:22
z tego co ja sie zorientowalam 6 tys to takie minimum jesli chodzi o 2 tyg pobyt. znalazlam tez jedna oferte za 12 tys $ ale jeszcze na glowe nie upadlam, zeby az tyle wydac na lenistwo na plazy
bardzo kuszace sa tez wycieczki statkiem, bo resj 12-14 dniowy na hawaje ( zwiedzanie najwazniejszych miejsc ) to koszt od 1300 $ to 4 000$ ( w zaleznosci od kabiny ). wszystko pieknie..tyle, ze ja mam sea sickness
swietna opcja jest statek z baltimore - to blisko od DC. np wycieczka 8 dniowa na karaiby to mniej niz 1000$ musze pokombinowac jak zwalczyc chorobe morska i moze sie skusze na ktoras wycieczkemoi hosci z dc byli na takim rejsie i bardzo sobie chwalili. -
kamysia > 20-07-2009, 12:50
. -
agulka > 20-07-2009, 15:35
super!
moj kol uznala, ze nawet jesli bede miala wymiotowac..to przynajmniej bede wymiotowala na karaibach
no zobaczymy... musze podpytac hostow jak mocno bujalo - ja nawet na statku na jeziorze genewskim mam mdlosci :/