• Options
  • Logowanie

• Desktop Style

Zwiazki z obcokrajowcami.. :)

• Index  

• forumAuPair.pl - Świat Operek

• Ogólnie o programie Au Pair

• O wszystkim związanym z programem Au Pair

• Zwiazki z obcokrajowcami.. :)

• Zwiazki z obcokrajowcami.. :)
  • Re: Zwiazki z obcokrajowcami.. :)

kamildzianka > 16-07-2009, 16:40

Ja pierdziele, 6 tys. za wycieczke? Za osobe? W sumie raz sie zyje, ale ja za swoja do Tajlandii dalam "tylko" 1500$.

agulka > 16-07-2009, 16:51

loty, hotel 4gwiazdkowy i wszelkie inne atrakcje.. jak wakacje to wakacje ! drogo, ale coz poradzic :/ postanowilam, ze pojade, popracowalam wiecej i teraz moge zrealizowac marzenie plus wez pod uwage, ze to 2 tygodnie az, wiec sporo kasy sie wyda w miedzyczasie. pewnie mozna taniej to zorganizowac, ale ja chce miec wakacje, gdzie nie bede sie niczym stresowala. pelen relax za lata spedzone z dziecmi

agulka > 16-07-2009, 17:00

w ogole to ja nie wiem dlaczego te hawaje sa takie drogie... ale mam kaprys i juz

na szczescie chicago tansze, to na pewno Cie odwiedze

ps. Kamila - wysle dzisiaj mailika jakos wieczorkiem mojego czasu. teraz jestem w biegu jak zwykle :/

kamildzianka > 16-07-2009, 17:02

Mnie tez sie Hawaje marzyly na drugim roku, ale jakos nie wyszlo, spedzilam wakacje z Kevinem.

No, Aga, spiesz sie do Chicago, bo mozemy sie wyprowadzic do LA niedlugo.

agulka > 16-07-2009, 17:03

ooo prosze, super!

kamysia > 17-07-2009, 10:36

.

agulka > 19-07-2009, 16:22

z tego co ja sie zorientowalam 6 tys to takie minimum jesli chodzi o 2 tyg pobyt. znalazlam tez jedna oferte za 12 tys $ ale jeszcze na glowe nie upadlam, zeby az tyle wydac na lenistwo na plazy

bardzo kuszace sa tez wycieczki statkiem, bo resj 12-14 dniowy na hawaje ( zwiedzanie najwazniejszych miejsc ) to koszt od 1300 $ to 4 000$ ( w zaleznosci od kabiny ). wszystko pieknie..tyle, ze ja mam sea sickness

swietna opcja jest statek z baltimore - to blisko od DC. np wycieczka 8 dniowa na karaiby to mniej niz 1000$ musze pokombinowac jak zwalczyc chorobe morska i moze sie skusze na ktoras wycieczke moi hosci z dc byli na takim rejsie i bardzo sobie chwalili.

kamysia > 20-07-2009, 12:50

.

agulka > 20-07-2009, 15:35

super!

moj kol uznala, ze nawet jesli bede miala wymiotowac..to przynajmniej bede wymiotowala na karaibach

no zobaczymy... musze podpytac hostow jak mocno bujalo - ja nawet na statku na jeziorze genewskim mam mdlosci :/
  • Starszy wątek Nowszy wątek
  • Poprzednia