-
-
Re: Pre departure orientation project
kamysia > 09-06-2009, 17:00
. -
dominikan@ > 05-07-2009, 16:13
Skończyłam w końcu ten ochydny projekt zmieściłam się w 12 stronach ale tak się rozpędziłam ze już do 20 dochodziłam ale ostatecznie stwierdziłam że to bez sensu i skróciłam do 12.
Podzieliłam go na takie 3 etapy:
1. Moja host rodzina
- w którym opisałam dzieci, ich wiek, płeć, zaintersowania i zabawy dla nich odpowiednie
- stan w którym będe mieszkała
- oraz miasto
2. Moja rodzina
- opisałam po krótce moją familje wkleiłam fotki
3. Mój kraj
- najwazniejsze info o Polsce (oczywiścnie nie mogłam się powstrzymać aby nie wkleić mapkiz wyraznie zaznaczonymi sąsiednimi państwami, wymieniłam tez kilku zanych polaków
- kilka zdan o moim mieście
- opisałam kilka świąt polskich
Jak przeczytałam te wszystkie brednie jak Au pair care chce zeby ten projekt wyglądał to aż mi szczena opadła. -
marlenao > 07-07-2009, 17:56
Ja tez juz zrobiłam swoj projekt , mam 10 stron, ale o hostach nic nie pisałam. Myslicie, ze to konieczne ? -
Przemo > 08-07-2009, 16:58
Ufff jak to dobrze że w CC nie każą tego robićChoć to jest fajny prezent dla hostów, więc chyba też to zrobię - o Polsce, naszej kulturze, ciekawostkach itp. Zawsze to lepiej świadczy o Au pair - zrobił coś samemu a nie kupił w sklepie -
marlenao > 08-07-2009, 17:11
zawsze mozesz im kupic ksiazke o Polsce pisana po ang, jako prezentJa tak zrobiłam -
Przemo > 08-07-2009, 22:22
hehehe no ja właśnie nie chce gotowca wole pobawić się w projektantano chyba że mi sie ode chce to odwiedze księgarnie -
dominikan@ > 14-07-2009, 15:25
Aga a ten projekt ma być w 2 wersjach no nie 1 dla agencji 2 dla rodziny a skąd agencja będzie wiedziała ze dam go rodzinie ktoś to sprawdza??? Bo kupiłam rodzinie fajną książke o polsce więc nie ma sensu zebym dawała im też ten beznadziejny album. -
agulka > 14-07-2009, 16:36
tak 2 wersje. agencja wyrzuca go do kosza, a rodzina udaje, ze jest nim zainteresowana
mozesz im pokazac, sa tacy, ktorych to zaciekawi..szczegolnie, ze jestes 1 au pair.. -
kamysia > 15-07-2009, 12:52
. -
kaziorek > 16-06-2010, 19:18
siema
robił ktoś jakoś ostatnio ten cały projekt? Najlepiej na szkolenie interexchange? Bo słyszałam że wystarczy tylko opisać np. kuchnię polską albo jakiś region.
Tylko tak się zastanawiam czy to ma być robione na komputerze taka opisówka czy raczej na bloku razem ze zdjęciami jakimiś - coś na kształt albumu?