-
-
Re: GAWO
satelitarna > 31-08-2009, 12:08
Ja mam od 26.08 aktywny au pair room w Proworku i też do tej pory miałam 2 matchingi ! No ale nie liczy dla mnie się ilość, co mi z tego, że będzie ich 30 jak np żadna mi nie spasuje bądź ja im ? -
aaleeksaandraa > 31-08-2009, 20:48
Gawo spisałosię na medal. Szybko, bezproblemowo wszystko załatwili. Mogę naprawdę z czystym sercem polecić to biuro.
Na początku przyszłego tygodnia mam dostać papiery wizowe i tu kończy się ich udział.
Dalsza część - ta najważniejsza, bo pobyt-zależy tylko ode mnie... i od rodzinki u której wyląduję -
anita ^^ > 21-11-2009, 20:57
aaleeksaandraa nie wiem czy wpadasz czasami na forum, ale jeśli tak...
ja też zdecydowałam sien a to biuro i póki co muszę przyznac, że jestem zadowolona. Na zadane pytania, blyskawicznie otrzymałam odp. + wszystkie formularze. Teraz wszystko musze poogaraniać, powypisywać, pozałatwiać
Pewnie jesteś już na miejscu - jak jest?
Długo czekałaś na rodzinke??? -
aaleeksaandraa > 24-12-2009, 1:51
Ja rodzine znalazlam w 2 tyg. Ale w styczniu najprawdopodobniej rematch... Nie dogadujemy sie za cholere..
Szkoda tylko ze tu zostawie wspanialych znajomych
Agencja polska umywa rece zaraz jak wyjedziesz, dlatego oni sa tylko od papierkowej roboty. Ja jestem z nich zadowolona. -
anita ^^ > 06-01-2010, 20:04
aaleeksaandraa a gdzie Ty wogóle jesteś? masz już rematch?
ja w ten sam dzień, jak tylko uaktywnili mi room, miałam od razu dwa matchingiAgencje, chwale sobie i polecam wszystkim niezdecydowanym! -
aaleeksaandraa > 09-01-2010, 19:46
Anita, oczywiscie, ze nasza agencja super zalatwia wszystko w Polsce - naprawde sprawnie i szybko. Ale kiedy przekroczysz granice mozesz o nich zapomniec. Wtedy obowiazuja Cie zasady APC.
I tak. MAm rematch. Oby wszystko bylo ok. -
anita ^^ > 09-01-2010, 21:57
to gdzie teraz będziesz? -
dominikan@ > 14-01-2010, 2:26
Dziewczyny co do rematchu to bardzo dużo zależy od LCC. Moja była LCC to był straszny opierdalacz przez nią przez pierwszy tydzień rematchu wogóle nie byłam dostępna dla rodzin. Jeśli LCC naprawde zależy to szybko znajdzie kolejną rodzinę. -
aaleeksaandraa > 15-01-2010, 7:05
Masz racje LCC to lacznik pomiedzy agencja i szarymi zuczkami - czytaj: au pairkami.
Moja LCC jest najlepsza na swiecieKochana babka. Nie dosc ze potrafila nie raz zjebac moja hostke, to ostatnio tak ja nastraszyla, ze moja hostka przez ostatni tydzien jest dla mnie mila jak NIGDY.
kazdego dnia sie dziwie jak wita mnie usmiechem nr 5 i glosnym : Dzien Dobry Aleks! Jak Ci sie spalo? Conner nie byl za glosno rano?
PRARANOJA. -
Aqusia > 02-02-2010, 15:34
Cześć Dziewczyny
JA wyjeżdżam 8 marca 2010 też z agencji GAWO. Jestem z niej bardzo zadowolona. Kontaktowałam się przeważnie z Panią Kingą. Zawsze mi pomogła. Wizę załatwiłam bez problemu. Został mi tylko projekt do zrobienia i załatwić międzynarodowe prawo jazdy. Jeśli macie jakieś pytania to piszcze, albo tu albo na maila <a href="mailto:gusia.agusiaa@gmail.com">gusia.agusiaa@gmail.com</a>
Pozdrawiam